Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Shadow Demon (Eredar) - Vigil interjú

Cikkek/Interjúk 2013. december 6. Szaszi 4 hozzászólás 1290 olvasás Címkék: celeb leírás interjú

Shadow Demon (Eredar) - Vigil interjú

HERO ÁTTEKINTÉS

Élet pont: 473

Mana pont: 299

Sebzés: 50-54

Páncél: 2,52

Mozgási sebesség: 295

Ütés/másodperc: 0,69

Ütés távolság: 500

Milyen képességekkel rendelkezik a hős?

Disruption

Száműzi a célegységet, eltávolítva azt a játékból a hatás időtartamára. Visszatéréskor két, Shadow Demon irányítása alatt álló illúzió jön létre az egységről.

A hero ezen képessége Q billentyűn található, melyet közvetlenül egy célzott egységen kell használni. 2,5 másodpercig egy sötét gömbbe zár, ez időtartam alatt nem targetelhető, illetve a mini térképen sem látszik. Ebből kiszabadulva kettő, a befogott egységhez hasonló illúzió jön létre, melyet Shadow Semon képes irányítani, és rendelkeznek az összes aurával és passziv skillel amivel a targetelt hős is rendelkezett (például: Assault Cuirass, Vladmir's Offering stb.) Az illúziók skill pontonként 5 / 6 / 7 / 8 másodpercig élnek; a befogott egység auto attack sebzését skill pontonként 30% / 40% / 50% / 60%-át kapják meg, illetve egységesen 150%-kal jobban sebződnek. Hatósugara 600-as ezen a körön belül használható.  Manaköltsége minden szinten 120, újratöltődési ideje pedig 2 / 22 / 19 / 16 másodperc. Mágikus sebzés lévén,  Black King Bar-on nem hatol át, és a Linken’s Sphere is kivédi.

Soul Catcher

Egy véletlenszerű ellenséget megátkoz egy területen, hogy több sebzést szenvedjen. A többletsebzés különálló sebzésként jelenik meg. A Soul Catcher hat a Disruption hatása alatt álló egységekre is.

W billentyűn található, egy adott területre castolható képesség, mely csak egy a célterületen tartózkodó véletlenszerű egységre kerül fel debuffként. 600-as körben használható, 450-es rádiuszon belül hat a spell. A buff 12 másodpercig tart és skillpontonként 20% / 30% / 40% / 50% többletsebzést biztosít, mely pure damage-nek számít. 13 másodperc újratöltődési ideje van, skillpontonként 50 / 60 / 70 / 80 a manaköltsége. Black King Bar hatása alatt is felkerülhet, de a többletsebzés annak hatása alatt nem érvényesül. Linken’s Sphere nem véd a debuff felkerülése ellen.

Shadow Poison

Egy egyenes vonal mentén sebez, és mérgező hatással van az ellenséges egységekere. A méreg 1/2/4/8-szoros sebzést okoz, attól függően hányszor került a célpontra a hatás, legfeljebb 4 hatásig. Minden további hozzáadott hatás 50 sebzést okoz. Ez az eltolt sebzés akkor következik be, mikor a Shadow Poison időtartama véget ér, vagy a Release képességet használja a hős.

Shadow Demon egy mérgező mágikus területi sebzés hullámot lő maga elé 190-es rádiuszban és 1500-as távolságra az E billenytű segítségével. Ha valakit eltalál, azon elkezd stackelni ennek a képességnek a debuffja, (mutatva az egység feje felett, hogy hányas stacknél jár éppen) maximálisan 4 kerülhet egy egységre. A sebzése a következőképp alakul:

-1 stack 1x-es sebzés, skill pontonként 20 / 35 / 50 / 65

-2 stack 2x-es sebzés, skill pontonként 40 / 70 / 100 / 130

-3 stack 4x-es sebzés, skill pontonként 80 / 140 / 200 / 260

-4 stack 8x-os sebzés, skill pontonként 160 / 280 / 400 / 520

A sebzés akkor történik meg, ha a debuff lejár 10 másodperc múlva, vagy aktiválja Shadow Demon a Shadow Poison Release spelljével. A képesség újratöltődési ideje 2,75 másodperc, mana igénye 50. Black King Bar és Linken’s Sphere nem védi le.

Shadow Poison Release

Kibocsátja a mérget, hogy az sebzést okozzon az összes hatása alatt álló ellenségen. A Shadow Poison hat a Disruption hatása alatt álló egységekre is.

A D billentyűre van kiosztva ez a képesség és a Shadow Poison képességet aktiválja amennyiben a lejárata előtt szeretnénk elsütni annak sebzését.

Demonic Purge (ultimate képesség)

Megtisztítja a célzott ellenséges egységet, eltávolítva pozitív erősítéseit, és a hatás időtartamára lassítva azt. Az egység lassan visszanyeri sebességét a hatás végéhez közeledve, majd sebzést szenved. A Demonic Purge hat a Disruption hatása alatt álló egységekre is.

Ez a képess az R billentyűn található, 800-as körön belül használható, egy ellenséges egységre. 5 másodpercig hat, ez idő alatt skill pontonként 200 / 300 / 400 mágikus sebzést szenved el az enemy.  Az ultimate hatása alatt lévő egység elveszíti pozitív buffjait és nagymértékben lelassul. A képesség hatása alatt lévő Disruptionnal befogott egység a befogás alatt is sebződik. Disroption alatt viszont nem lehet rátenni a targetre. Újratöltődési ideje 50 másodperc és 200 manába kerül. Black King Bar csak részben fogja fel, a sebzést ugyanis nem kapjuk meg ilyenkor, viszont a lassítást igen, és a pozitív buffok is lekerülnek. Linken’s Sphere-vel levédhető.


Sassy: Üdvözöllek Vigil! Kérlek mutatkozz be pár szóban.

Vigil: Szia Sassy és Kedves olvasók! Vigil aka 428 vagyok, 2 éve dotázom. Jelenleg a RAGE eSports kapitánya és supportja vagyok. Ez előtt sokáig mid lane-en játszottam, de úgy éreztem onnan nem tudom kellőképpen irányítani a csapatot, így váltottam a wardok, gangek és a szegénység világába.

Sassy: Shadow Demon (SD) egy ranged - support - disabler - nuker hős. Milyen hősök ellen érdemes ezt kihozni?

Vigil: Egy pub meccsen bármi ellen megállja a helyét, mivel, ha van rajta elég szint, bárkit le tud solozni, még az ellenfél carry hősét is. Régen nem is supportként játszatták, hanem mid solo hősént, és félelmetes mid hero volt. Ettől függetlenül tankos hősök ellen mindig jó a  Soul Catcher, illetve, ha tele vannak aurákkal, vagy erős passzív képességekkel, (mint például: Elder Titan, Luna, Anti Mage, Shadow Fiend stb.) mindig jó ha tudsz saját illúziókat szerezni.

Sassy: Mik lehetnek counter pickek Shadow Demonra?

Vigil: Support hős révén, nem igazán szokták counter pickelni, de egy defensive Disruption után esetleg egy Leshrac - Lina jót fog mosolyogni, hogy előkészítetted a stunolásra a terepet. A Shadow Poison maxolós démon ellen, pedig egyértelmű counter a MAGIC STICK! Inkább azt mondom el miket “counterel” a Shadow Demon. Erős counter: Anti Mage, Phantom Lancer, Alchemist, Luna, Beastmaster, Chaos Knight ellen, tehát azok a hősök akiknek erős passzív képességeik vannak, illetve nagyon single targetesek. Elfogadható counter: Elder TitanShadow Fiend, Magnus, Lifestealer, Lone Druid ellen, ergó azok a hősök akiknek fontos, hogy ne kiteolják őket, és mozgékonyak tudjanak maradni. Megjegyezném, hogy a blinkkel rendelkező hősök jól teljesítenek Shadow Demon ellen, kivéve Anti Mage.

Sassy: Melyik lane-en fordul elő?

Vigil: Manapság már szinte csak supportként játszatják valamelyik side lane-en, pedig mindig is nagy álmom volt, hogy visszakerül a mid lane-es metába, de sajnos több érv szól ez ellen, mint melette. Néha még előfordul miden, de csak dual lane-en és akkor is csak supportol, nem pedig farmol.

Sassy: Milyen más hőssel párosítva működik legjobban Shadow Demon?

Vigil: Legismertebbek talán: Kunkka, Lina, Leshrac, Chen nyilván előkészíti a Torrent / Light Strike Array / Split Earth-et. Ettől függetlenül egy agressziv tri-lanen Centaur Warrunner - Dazzle - Shadow Demon is egy elég jó kis kombináció lehet, de bármi mellé jó, ami igényel egy kis setupot, úgyhogy itt csak a fantáziánk szab határokat.

Sassy: Milyen erősségei és gyengeségei vannak a hősnek?

Vigil: Erősségek: Használható mind early gameben mind late gameben, Black King Bar-on keresztül is tud valakit lassítani, nagyon jó roamer ganger, counter ganger. Kevés farmot igényel. Disruption használható defenzíven és agresszívan is, egyszóval nagyon sokoldalú. Sokszor ez a hős team fightokat fordít meg egy jó Disruptionnel. (Ha az ellenfelünknek van például Assault Cuirass-a a belőle készült illúziókból megkaphatjuk ezt az aurát egy rövid ideig PROFIT.)

Gyengeségek: Nem mobilis, lassú. Egyedül sokszor nem bír gangelni, szüksége van egy társra, ha a Disruptiont elhasználtuk, ki tudnak előlünk teleportálni. Ha nincs olyan hős akinek az illúziói erősek, haszontalan tud lenni late gameben, például egy Banehez képest. Ha ránk kezdenek, minket nem tud megmenteni senki, és mivel papír a hős, gyorsan meg fogunk halni :(

Sassy: Milyen kezdő itemeket érdemes vásárolni játék elején a hősnek?

Vigil: Főleg amire a csapatnak szüksége van, Animal Courier + Observer / Sentry Ward + Smoke of Deceit + pull a csapattársaknak, (azok az itemek amiket játék elején veszel support hőssel és átadod valamelyik játékos társadnak, például: Tango, Clarity. szerk.) jobb esetben egy Tango + Iron Branch még neked is jut a táskádba. :)

Sassy: Milyen item build a legjellemzőbb ami megfelelő lehet neki?

Vigil: Szegény supportok vagyunk, de egy - két sikeres gang után valahogy összejön egy Boots of Speed + Magic Stick, mondhatni nem is kell nekünk több. Ha beesett az első két torony és még mindig a csapat sztárjai vagyunk a gangeknek köszönhetően a legfontosabb item az Urn of Shadows (mana regenerálódás és élet regen miatt). Én személy szerint a Power Treadset preferálom a legjobban következőnek, mert sokat használom a különböző plusz statok miatt (tread switch), de az Arcane Boots is elfogadható. Ezek után, ha a sok ward melett futja Force Staff és Ghost Scepter. Mivel általában hard support a Shadow Demon, ennél több nem igen lesz. De, ha mégis csak másodlagos support lenne, akkor Necronomikon, Shiva's Guard, Scythe of Vyse amiről álmodozhatunk. :)

(De az én igazi public item buildem, 5-ös szintű Dagon és egy Boots of Speed, más nem is kell.)

Sassy: Melyik képességére célszerű először rakni?

Vigil: 90%-ban Disruption, mivel ezzel tudunk initiatelni a játék elején, vagy megmenteni szerencsétlen csapattársunkat. A másik 10% az a Shadow Poison, ha kitör egy korai 5v5 mondjuk Roshannál vagy valahol, és nem kell a Disruption, stackelsz 4 Shadow Poisont az egész ellenfél csapatra és triple kill. Ixmike88 megcsinált. :)

Sassy: 1-25-ig milyen skill builddel érdemes játszani?

Vigil: Legtöbb esetben early gamehez elég az 1-es szintű Disruption, az egyetlen kivétel talán ha Anti Mage van ellened, és szeretnéd minél tovább megtartani azokat az illúziókat, hogy manát égessenek. Kettő lehetőségünk van, hogy mit maxolunk először.  Soul Catcher illetve Shadow Poison. Személy szerint jobban szeretem a Shadow Poison maxolós Shadow Demont, mert több sebzést tud csinálni, de mivel supportok vagyunk és általában szegények, nincs kellő mennyiségű mana regenerációnk így ez nagyon sokszor nem járható út, szóval marad a Soul Catcher maxolása. Kifejezetten tankos hősök ellen mint Lone Druid, Alchemist megéri minnél hamarabb a Soul Catchert maxolni, és így a csapattársaink hamarabb tudják “felrobbantani” ezeket a fontos targetokat.

Ennek ellenére én a legtöbbször ezt a buildet használom: 1.  2.  3.  4.  5.  6. 7.  8-10.  11.  12-14.  15.  16.  17-25. 

Sassy: Kiknek ajánlanád ezt hőst?

Vigil: Kifejezetten nehéz, és sok odafigyelést igénylő hős. Nagyon jól át kell látni a játékot és olvasni a menetét ahhoz, hogy előre tudjuk hol lesz ránk szükség megmenteni a csapattársunkat, esetleg hol tudunk gangelni. Team fightokban mikor kell defenzíven használni az első spellünket, és mikor agresszívan, mivel ezzel az egész csata menetét a javunkra billenthetjük, vagy egy rossz mozdulattal magunk ellen fordíthatjuk, és elbukunk mindent. Nekem pont ezért a kedvenc hősöm, mivel tudom milyen nagy rajtam a felelősség, és mennyi mindent meg tudok vele változtatni a másodperc tört része alatt. Így azoknak ajánlom, akik már valamennyire átlátják a játékot, jó elméleti ismeretük van a Dota 2-ről, szeretnének ők lenni a meccs hősei, de vállalják a kockázatát, hogy egy rossz mozdulattal ők lesznek azok akit mindenki flamelni fog. :)

Sassy: Köszönöm a válaszaid. Remélem mindenkit közelebb tudtunk ahhoz hozni, hogy sikeres Shadow Demon player legyen. Szia. :)

Vigil: Én köszönöm, remélem minél többen kedvet kapnak az Shadow Demonhoz és belőletek is sokszor a csapat hőse lesz. :) Aki szeretne megtalálni: www.twitch.tv/vigildota

Kapcsolódó linkek

  • http://dota2.gamepedia.com/Shadow_Demon
  • http://www.dota2.com/hero/Shadow_Demon/
  • https://www.youtube.com/

Kapcsolódó cikkek

avatar #4
myy123123 2017. augusztus 23. 80 hozzászólás 3212.
meet barbour jackets outlet their favorite men, regardless of modesty, longchamp outlet risking lacoste shoes their reloj lives, adidas superstar just christian louboutin as orlando magic jersey you would vans schuhe burn, nike air max 90 bloom oakley outlet for louboutin shoes you to portland trail blazers jersey the extreme, a ray bans woman nike outlet dormant all ralph lauren polos winter just air huarache to timberland boots his patriots jerseys beloved people, phoenix suns jersey is knockoff handbags love you, ray ban occhiali just ralph lauren outlet love you. pandora schmuck And hollister kids love dolphins jerseys is short-lived, as atlanta hawks jerseys a woman's youth, can chicago bulls jersey not michael jordan afford brooklyn nets jerseys to michael kors outlet online sale support steelers jerseys more tommy hilfiger outlet stores good enthusiasm true religion dying toronto raptors jersey destiny, puma outlet and thus, falcons jerseys not vikings jerseys long before air max the barbour jackets ground bathed hermes bags in a cheap oakley land of nike shoes outlet flowers soul, bears jerseys I polo outlet store think heat jerseys it coach outlet canada is nike huarache also chi flat iron a woman's coach factory outlet tears ferragamo shoes woman watches canada love, nike air max thea coat, take asics off fossil uhren a birkenstock outlet layer jerseys from china of clothing, cheap michael kors small trees buccaneers jerseys from life valentino outlet support ray bans even if omega watches it is oakley vault very michael kors outlet online dynamic, less air yeezy shoes nourishing chargers jerseys love, michael kors always feel much less nike.dk style, no north face outlet color new balance when covered with colts jerseys love, nfl jerseys just azcardinals jerseys for longchamp outlet you bloom ferragamo shoes uk is swarovski in nike free 5.0 spring reebok also red bottom shoes is oakley sungalsses outlet full of michael kors enchanting longchamp handbags dash, nike air max people jets jerseys yearn. "Walking, under armour shoes we salomon schuhe watched ray ban sunglasses cherry oakley vault rain" It was ralph lauren outlet a michael kors uk lot of air max us wish to converse shoes join together oakley sunglasses to walk ray ban outlet in washington wizards jersey the spring soccer shoes of tommy hilfiger online love, long champ looking at golden state warriors jersey a memphis grizzlies jersey wind minnesota timberwolves jersey falling rolex watches cherry blossoms, michael kors outlet online sale not polo ralph only hollisterco dropped dsquared2 to cheap true religion the dansko outlet ground, true religion jeans women also fall levis jeans in nike store our hearts, north face it is cowboys jerseys the milwaukee bucks jersey soul of timberland femme love chiefs jerseys ah fivefingers that barbour outlet do not new orleans pelicans jersey trample, air max Do not tread, that mcm backpack I air jordan retro love nike tn your heart, although michael kors it ray bans outlet took modulated, north face people burberry outlet far supra footwear away, iphone case but that piece falling baseball jerseys on thomas sabo the ground is lunette ray ban my new heart oklahoma city thunder jersey ah, abercrombie love jaguars jerseys your adidas canada Now oakley sunglasses I like burberry sale spring, like hollister online the swarovski australia exuberant indoor soccer shoes beauty nike free run of bottega veneta spring, like spring versace outlet online vitality, like spring dallas mavericks jerseys girl ralph lauren outlet online floating in baseball jerseys the michael kors taschen air, cheap basketball shoes more like holding ralph lauren outlet the polo ralph lauren camera, broncos jerseys wearing zapatillas nike clothes chrome hearts floating in the woolrich outlet air, hilfiger online shop walking burberry outlet in fendi handbags the spring, michael kors outlet write ray ban wayfarer down bit by lunette ray ban bit in the tommy hilfiger outlet spring. juicy couture outlet Spring breeze burberry outlet online blowing bengals jerseys my hair, adidas superstar with burberry outlet online flowers nike outlet photo, sometimes rolex dressed up hollister clothing store to san antonio spurs jerseys the gafas oakley nines, omega watches in the coach purses outlet online flower of beats by dre spring mbt shoes outlet I'm jerseys from china not jerseys from china afraid, because I know there air jordan are air max schoenen flowers with nike shop me, I'm giants jerseys not alone, enjoy the flowers mcm handbags bloom, jerseys from china and hermes belt I tommy hilfiger enjoy the bloom, with their true religion outlet swaying ray ban zonnebril together cheap nfl jerseys with skechers outlet this beautiful spring, enjoy michael kors bags this nike air max most beautiful michael kors canada time, walking burberry sale in purses and handbags flowers, burberry sale flowers michael kors outlet online sometimes feel tainted hogan soul, I michael kors outlet know the oakley sunglasses cheap sorrows 49ers jerseys and pandora bracelet joys prada shoes of true religion jeans outlet flowers, nike shoes they michael kors may nike air max shoes also sacramento kings jersey wish to barbour factory know my ray ban sonnenbrillen heart panthers jerseys , and coach black friday I nodded, burberry let me in this bills jerseys beautiful time in instyler ionic styler this grand lions jerseys feel north face backpacks joy, roshe run together ralph lauren outlet online with mcm backpack the michael kors purses flowers, and glasses online flowers nike.se are rolex watches for sale like timberland shoes peers, raiders jerseys perceived beats headphones flower sorrows and joys, mcm backpack outlet the converse chucks sections affectionate heart, in nfl jerseys full skechers bloom oakley in ray ban wayfarer the nike roshe center of nike shoes flower, before I katespade hate michael kors outlet online spring, that givenchy outlet spring oakley sunglasses is ray ban sunglasses outlet too celine bags short, iphone 5s cases its bustling left desolate after, it is roshe run better burberry outlet not hogan outlet bloom, calvin klein underwear so nike mercurial vapor less coach outlet store online from hot prada sunglasses to nike roshe desolate michael kors canada heart handbags outlet drop, ralph lauren flower swarovski jewelry miss ray ban its cheap oakley sunglasses hold, northface it tracksuits store is new balance outlet better prada outlet not salvatore ferragamo with philipp plein outlet flowers entanglement, adidas and now, glasses frames perhaps nike air max because oakley canada he longchamp taschen feels a little nike air max too much seahawks jerseys thickness, asics gel touch softball bats everything coach factory temperature rayban kind, mizuno wave not converse outlet the hollister clothing fireworks so roshe run cool, the browns jerseys sun is not so packers jerseys warm, michael kors outlet but red bottoms just right, I redskins jerseys think polo ralph lauren outlet this ralph lauren outlet is polo ralph the time mont blanc of abundance ed hardy clothing given my air max 2015 heart, veneta let giuseppe shoes me use a louboutin shoes pieces mild hollister kids heart to replica watches feel the pandora beauty nike free 5.0 of the ecco outlet world, cheap ray ban let jimmy choo outlet me understand the north face outlet not only the cold, swarovski online and wholesale clothing the soccer shoes outlet warmth burberry outlet and jordan retro the coach outlet online direction of the michael kors bags world. new balance canada Our cell cherry jimmy choo shoes blossoms very early, jordan release dates 2015 earlier cheap michael kors than mcm bags others, so in tory burch outlet the chilly wind, baseball jerseys I birkenstock shoes appreciate nba jerseys the michael kors v?skor priority of the north face the fitflop outlet United oakley States in coach factory outlet the spring, oakley outlet I nike air jordan will work stephen curry shoes every purses and handbags time nike schoenen to adidas superstar stop charlotte hornets jerseys and nike air force look skechers at birkenstock deutschland them, eagles jerseys at hogan outlet first chi hair is ray-ban sunglasses a boots on sale small ralph lauren Guduo, to be a blooming coach outlet online life, replica watches in juicy couture handbags years michael kors outlet online sale with christian louboutin shoes branches montre homme stretching rams jerseys alone, hermes and later bcbg max azria with ralph lauren the plein shoes temperature getting warmer, hugo boss shop flowers are nike schuhe vying ralph lauren to open up, nike shoes beautiful and enchanting, tory burch like armani outlet a woman ferragamo shoes in love, long champ heart. bcbg max And new balance every time free running I cleveland cavaliers see pandora charms a kate spade outlet online piece of new balance flowers oakley sunglasses outlet fall fred perry polos down fidget spinner outlet from the jordans tree, oakley sunglasses outlet my true religion jeans heart timberland outlet is always burberry handbags a little melancholy, longchamp such coach factory as longchamp outlet the United indiana pacers jersey States coach store spend rolex watch dependents, also cheap oakley arrived, louboutin but saints jerseys Homecoming, colorful houston rockets jerseys spring is vans outlet short-lived, dsquared2 sale the flowers, coach outlet my adidas online heart fell coach outlet online sometimes a michael kors kind www.tommyhilfiger.nl of prada spring want to move tommy hilfiger back home, do utah jazz jersey not let her ralph lauren polo fall, pandora canada and I just think about ralph lauren factory store it, marc by marc jacobs one the north face can katespade see some flowers, titans jerseys I oakley frogskins always texans jerseys carefully air max filled ravens jerseys in bags, ralph lauren outlet collecting adidas online flowers converse sneakers from christian louboutin shoes the ferragamo soul, but also ray ban outlet from the coach factory shop spring polo ralph lauren outlet online collection denver nuggets jerseys let adidas.se me lakers jerseys spring hoodies from boston celtics jersey a vans shoes little prada outlet closer, nike shoes a swarovski crystal little closer, fred perry outlet previously michael kors little detroit pistons time nike air max to baseball bats see the forest Farewell find beats by dr dre it coach outlet online difficult giuseppe zanotti sneakers to air jordan shoes understand, new york knicks but oakley now supra footwear always feel a babyliss pro kind los angeles clippers jersey of empathy, huarache no matter pandora what marc by marc jacobs the north face jackets time away, puma online but rayban some feelings dre beats or swarovski jewelry will precipitate out the north face over time, for nike roshe example, for the nike free 5.0 blessing barbour outlet of a burberry online shop certain thomas sabo uk kind of thing,

philadelphia 76ers jerseys
avatar #3
Szaszi 2013. december 6. 3 hozzászólás 14061.
Mindent az olvasokert! :sziv: :) Koszonom szepen a biztato szavakat, orommel keszitem nektek ezeket ^_^
Sassy
avatar #2
imatyas 2013. december 6. 89 hozzászólás 3029.
Köszönet a cikkért!

Tényleg jó fajta! :kacsint:
avatar #1
Drang 2013. december 6. 2730 hozzászólás 86.
Köszönjük a kimerítő írást. Igazán szép munka! Csakígy tovább!
Drang over and out!
Twitter Steam Youtube Chat RSS