Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Company of Heroes 2: Irány a keleti front!

Hírek 2013. július 24. snaci 17 hozzászólás 18871 olvasás Címkék: Magyarország OGC OGC WebShop teszt Company of Heroes 2 SEGA

Company of Heroes?

Az RTS rajongók áldják a napot, amikor a Relic hírmorzsákat szórt anno 2005-ben új játékukról a Company of Heroesról. A videók láttán sokakban megdobbant a szíve, és tudta, hogy még sem lerágott csont a 2. világháborús éra. A játék 2006-os megjelenésekor több ezer RTS rajongó ugrott neki a játéknak. A játékot azóta is sokan nyüstölik,főleg a multi miatt. Emellett kaptunk a játékhoz 2 teljes játék értékű DLC-t is, ami még életben tartotta éveken át.

Bő 7 év várakozás után, már-már kezdtek a lemondani róla a fanatikusok, mikor is a Relic úgy döntött, hogy bejelenti új játékát, a Company of Heroes 2, részét. (minő meglepetés!). Facebookon és Twitteren terjengtek a hírek,hogy a játék átvált a jó öreg nyugati frontról és áthelyeződik egy kicsit messzebb, a hideg Oroszország felé.

2012-ben már olyan híreket is hallhattunk, hogy karácsony körül érkezik Európába. Ám ezt a válság meghiúsította. Áttették a kiadást 2013 első negyedévébe. Mindenki tűkön ülve várt, amikor újabb rossz hír árnyalta a történet lakulását... a THQ becsődölt. Sokan attól féltek ,hogy az akkori fejlesztés alatt álló játékoknak annyi. Ám jött a SEGA (Total War sorozat kiadója), és úgy döntött, hogy felkarolja a díjnyertes Relic fejlesztőgárdát. "Potom" pénzért a csapat már költözött is, és pár hónap alatt befejezte az új játékot. Így nézett ki kívülről a COH2 útja.

Belülről kicsit másképp festett a fenti történet. A fejlesztés alatt folyamatosan bevonták a közösséget: régi nagy COH playereket, elkötelezett rajongókat,és segítségükkel próbálták kiegyensúlyozni és csiszolni a multiplayer részt. Jómagam is részese lehettem ennek a folyamatnek, és midezt nagy-nagy pozitívumnak tartom, követendő lenne az ilyen hozzáállás a játékiparban. Gondoljátok csak el,hogy nem azt kapod amit ők akarnak,hanem van beleszólásod a játékba.(ha csak minimális szinten is).

A bevont playerek mellett a nagyközönség számára folyamatosan nyomták facebookon a rövidhíreket, videókat töltöttek fel a játék állásáról, alkulásáról, a fejlesztésről ( kedvencem a Reichstag teljes lemodellezése volt) Így próbáltak kapcsolatot teremteni a már meglévő és a potenciális rajongók felé is.

 

Miben is különbözik az első résztől a trónkövetelő?

Lerövidítve: A Company of Heroes 2 az első részhez képest áthelyeződött a normandiai partvidékről a orosz sztyeppére és az embert próbáló ruszki télbe. Mindemellet a fejlesztők telepakolták a játékot újításokkal!

  1. Először is felturbózták a már  meglévő grafikus motort, az ESSENCE enginet. Kapott egy kis optimizálást és csilli-villi robbanáseffekteket, részletesebb textúrát és egy fejlesztett fizikát. És bumm így lett a csoka... ja nem az ESSENCE 3.0 engine. (Valószínűleg ez már az új Nextgen dolgokra is épít szóval szerintem a konzolosok sem maradnak ki a jóból.)
  2. Következő újításként behozták az úgynevezett Line of Sight technológiát. Nagyjából ez annyit takar, hogy nem látod be a pályát csak szürkén,nem tudod az ellenség helyezkedési pozicióját, csak azt látod, amit az egységeid. Multiban nagyon hasznos dolog. Gondolj csak arra, hogy ül egy MG42 az ablakba, te oldalba szeretnéd flankelni és megdobálni molotov koktéllal, de ő belátja a terepet és így a te hadmozdulatodat is. Egy szó mind száz a "látótér" funkció relasztikussabbá teszi a játékot, befolyásolják az épületek, az időjárás és a supress is.
  3. Ha már szóba került! Időjárás változás. Egyszerűen fenomenális, ahogy napsütésben harcolsz és durr 10 perc múlva jön egy hóvihar és a negyedére csökken a látótávolságod, lassulnak az egységek, meghibásodnak a kütyük a többit el lehet képzelni. Ezt a Relicnél ColdTechnek hívják. Több játékban láttunk már "dinamikus" időjárás változást, de véleményem szerint egyedül ebben a játékban van jelentős szerepe.
    Például az utakat belepi a hó, nehezebben járhatóak, eltűnnek az egységek nyomai a hóban (igen ilyen is van), ami sokszor fontos lehet az ellenség betájolása érdekében, vagy éppen a nyílt terepen hagyott egységeink megfagynak. Ez ellen csak úgy tudunk védekezni, hogy beássuk magunkat, vagy tábortüzet gyújthatunk, a fagyás megelőzése érdekében. A motorizált egységeink sem preferálják ezt az időjárást, lerobbanhatnak stb. Persze a ruszkik hozzászoktak ehhez, és ez a játékban is észrevehető. Az orosz tankok jobban bírják a hideget, mint a precíz német járművek, viszont kevésbé preferálják az ágyúk tüzét. Az orosz gyalogság is strababíróbb a hidegben, mivel a jó öreg pufajka megvédi őket. Persze ők sem terminátorok, hogy a blizzardnak fittyet hányva portyára induljanak, csupán tovább bírják.

 

3 in 1, azaz 3 játékot egy árárért

A Company of Heroes 2 kicsit olyan mint a nescafé 3in1 kávéja. (Tudom érdekes hasonlat) Ha figyelembe vesszük, hogy mit is kapunk a pénzünkért,hamar rádöbbenünk, hogy van benne igazság.

Először is kapunk egy elég hosszú kampányt, ami 14 küldetésen át kalauzol minket a Vörös hadsereggel. A küldetések nagy része 40 perctől 1 óráig terjednek(persze nem conscript nehézségi fokon) és iszonyat változatosak és látványosak.

Röviden és spioler mentesen így tudnám összefoglalni a kampányt:

A barbarossa hadművelet már zajlik, és a német seregek már Stalingrad városát is elfoglalták. Parancsot kapunk a főtitkártól, hogy bármi áron de vissza kell foglalnuk a várost! Ezekután visszamegyünk egy kicsit az időben, és az ellenállást erősítjük, megpróbáljuk megakadályozni a német hódítást. Majd ismét visszatérünk egy kicsit Stalingradba, majd Leningrad felé kalauzol minket a történet, aztán megindul a németek "kiűzése" Európából.
A sztori nem eget rengető, de nem is gyenge. Olyan arany középút. Akadnak gyenge átvezetők, de hát kinek mi. Összességében nekem nagyon átjött a kampány olyannyira, hogy néha teljesen elvesztettem az időérzékemet, és mire felnéztem az órára már késő éjszaka volt. Egy normál gamer 3-4 nap alatt kiakasztja ezen részét a játéknak, ami ha azt vesszük nem kevés!

 

Roham!

Theatre of War : 1941-től 1945-ig dolgozza fel ő is a történéseket, viszont nem sztori módon, hanem egy single player - coop kombóban. Ebben a játékmódban már irányíthatjuk a német hadsereget is. Mind a két nemzetnek 9 küldetése van ebben a játékmódban, amik különbözőképpen oszlanak fel.  A TOW 3 része.

1 Coop scenario -  Kooperáció! Egy singleplayerhez hasonló küldetést kapunk, amit bajtársunkal együttműködve kell véghez vinnünk úgy,hogy megfeleljünk az alap követelményeknek. Ezekből egyenlőre 2 küldetés érhető el.

2 Solo Challenges : Itt a játékos magára van utalva, limitált egységszámmal mindenféle támogatás nélkül. 3 küldetés van mind a 2 nemzetnél, viszont ezek a küldik sokszor ultra nehezek! 1-2 pálya igazi kihívást okozhat még a legnagyobb stratégáknak is.

3 AI battles : A játék dob mellénk 1-2 esetleg 3 AI-t, és egy conquest játékmódon kell legyűrnünk a másik oldalon harcoló gépet. Ahogy haladunk előre úgy nehezednek a küldik. 4 darab AI battle érhető el eddig.

 

Amit a TOW ban kiemelnék azaz, hogy órákra le tudja kötni az embert és 1-2 küldi tényleg nagy kihívás. Ezek mellett nem állnak rendelkezésünkre korunkat megelőző találmányok, ami a történelemhez való ragaszkodást mutatja be. Például 1941-ben a Stug és a Panzer 4-esek is rövid csővel hívhatóak csak le, majd a későbbi években megkapják a jól ismert hosszú ágyúcsövet.

Dicső bevonulás?

Végül, de nem utolsó sorban említsük meg a Multiplayer & Skirmish

A Skirmish nem sokat változott az alapjátékhoz képest, 1v1től - 4v4 csatákat is vívhatunk barátaink vagy akár a AI ellen. Maradt a két alap játékmód a Victory point (ugyan az mint battlefieldben a conquest) és az annihilation, ahol a másik fél elpusztításáig megy a harc! A multiba való beletanulást is megpróbálta a relic elősegíteni, így a kezdő játékosok is hamar belerázódhatnak az alapokba. A menü kapott egy külön Tactics alpontot, ahol a játék fejlesztői mindent elmagyaráznak egy tutoriállal egybekötve.

Na de térjünk át a játék legerősebb tartalmára a Multiplayerre. Egy szóval jellemezve ESZMÉLETLEN. Akár csak a többi játékmódba itt is kiválaszthatjuk ,hogy melyik féllel szeretnénk csatába indulni. Mind a két félnek megvannak az erősségei és gyengeségei, akár csak az első részben. A multi összesen 9 pályát tartalmaz,de hogy kielégítsék az igényeket néhány pálya tartalmaz különböző modifikációkat. Ez leginkább a fedezékekben és az időjárásban jelenik meg. Például míg Pripyat tavasszal egy mocsaras farönkökkel teli kis falucska, télen egy nagy sivár hósivatag kevés fedezékkel és hóval befedett házikókkal.

Sok stratégiai játékkal ellentétbe itt fontos a fedezékek használata. Legyen az lövészárok, bombatölcsér, vagy egy leszakadt farönk, minden különböző fedezéket nyújt.
A játékban ezt a katonáink ikonja felett jelző pajzs mutatja. Ha ez a pajzs vörös és ketté van törve, akkor bizony egységünk ki van téve annak, hogy akár egyetlen lövés is végzetes legyen számára. Ha a pajzs sárga, akkor könnyű fedezékbe vagyunk. Ilyenek például a farönkök bombatölcsérek fakerítések stb. Egységeink számára a legbiztosabb a zöld jelzés. A nehéz fedezékek szinte tökéletesen védik egységünket a golyózáportól vagy akár az ágyúk tüzétől. Általában házakban kiépített bunkerekben lövészárkokban találhatunk ilyeneket, de egy nehéz páncélos mögé beállva is biztonságban érezheti magát az alakulat.

Egységek : Mindkét frakció különböző egységekkel bír, amelyek nagyjából balanszban vannak egymással. (bár van 1-2 ütősebb egység )

Kezdjük az Vörös Hadsereggel:
Ők rendelkeznek a legtöbb gyalogsági egységgel! Szerelők, sorkatonák (conscript), Guards (anti tank infantry), Penal Batallion (a vörös hadsereg elszánt hívő katonái), Shock Troops (elit közelharci egység), Partisans ( Lengyel partizánok ), Maxim géppuskás osztag, mozsárágyús osztag (82 és 122 mm es változatok), Sniper , és ide sorolnám még a 2 fajta anti tank ágyút is.
Páncélosok: a könnyű járművek között szerepel az m3a1 scout car, az m5 szállító jármű ami felszerelhető quad géppuskával és a t-70 es könnyű tank majd végül a BM-13 Katyusa.

Közepes páncélosok : A szovjet hadsereg igáslova a T-34/76 és ennek megerősített változata a T-34/85, az oroszok által csak "szucskának" nevezett SU 76, és a páncélvadász SU-85 ami elég nagy fejtörést tud okozni a német tankoknak.

Nehéz Tankok: Az egyik legdurvább épületbontó egység a játékban, ami a gyalogságot is megviseli, ha a közelben ólálkodik az ISU-152, és a Tigrisről koppintott IS-2 is megjelenik a játékban. Ezek mellett ide sorolják még a nehéz páncéllal megáldott lángszórós tankot a KV-8 at is.

 

 

A második játszható nemzet a Német sereg. A Wehrmacht és az SS már a keleti fronton is bevetette forradalmian új és halálos fegyvereit, és fanatikus harcosait. Párat megtalálhatunk a játékban is!

Gyalogság: A német hadsereg sorkatonaságát az Osttruppen egységek (a németek szövetségesei) és a gránátosok alkotják elsősorban, akik felvannak szerelve a 2 VH legveszedelmesebb géppuskájával az MG42 vel, és hordanak maguknál panzerfaustot is, hogy megkeserítsék az ellenséges páncélosok életét. A pionírek gondoskodnak az építkezésről és a javításról. Sniper és mozsárággyús osztag, valamit az MG42 es nehézgéppuskás osztag is megtalálható a harctéren. Ha mindez csődöt mondana ,rendelkezésünkre áll az elit Panzergrenadier osztag, akiket felszerelhetünk panzerschreckel is járművadászatra. Talán a játék legerősebb infantry egysége ez, mivel toborzásuk után MP44 sturmgewehrel érkeznek meg a csatatérre.

Könnyű páncélozott egységek: SDKFZ (sondernkraftfahrzeug) 222 scout car, ami felszerelhető egy erősebb ágyúval, és az SDKFZ 251 félhernyó, amelyet egy pusztító erejű lángszóróval is megerősíthető. Ide sorolhatjuk még a SDKFZ 250/7 mortar félhernyót is.

Közepes páncélosok: Stug III amely egy torony nélküli tank, Ostwind Flakpanzer ő eredetileg légelhárító tank, de a gyalogság ellen is bevállik. Ide sorolható a Panzer IV, ami a tigris után talán legismertebb német tank, majd következik egy anti infantry tank a Sturmpanzer IV becenevén brumimaci aki tökéletes épületek eltüntetésére is és végül a PZKPFW V Párduc is ide tartozik, bár szerintem már már heavy tanknak sorolhatnánk.

Nehéz Páncélosok: A nehéz tankok között tiszteletét teszi az E-100 Elephant, amely egy 70 tonnás szuperheavy tank felszerelve egy 88 as ágyúval. Nagy tűzerő vastag páncél, de nagyon lassú mozgás jellemzi. Végül jöjjön sokak kedvence a PZKPFW VI Tiger. Ahogy azt már megszokhattuk, az egyik legerősebb tank nagyon durva látótávval és sebzéssel, na meg csakgy pattognak le róla a T-34 lövedékek!

Ennyit az ólomkatonáinkról...

Visszakanyarodva a többjátékos módra, a multiplayer ficsörök közé tartozik az úgynevezett Army Costumizer, ahol beállíthatjuk commanderjeinket (5 fajta), akik bizonyos tapasztalati pontok után képességeket adnak nekünk, pontosan 5 darabot. Például tüzérség, egységek, speckó képességek, stb. Ezen felül a játék során festéseket unlockolhatunk járműveinkre, amivel kitűnhetünk a többiek közül. Minden commander mellé jár 3 "perk" szerű kis képesség, amiből annyi van, hogy lusta voltam megszámolni :) Minden fajta egységhez unlockolhatunk valamilyen minimális bónuszt. Például gyalogságunknak 2% több élete lehet, vagy 2% pontosabban lőnek stb. Nincs nagy kihatásuk a játékra egyenként, de ha pl. gyalogságra gyúrunk és 3 gyalogsági perk van bent az meg fog érződni.

Mindezek mellett a Game nyakon van öntve egy csomó achievementtel, ribbonnal, medállal, kitűzővel, előlapokkal és rangokkal, akinek achievement fétise van, az tuti kiugrik a bőréből ettől! Külön értdekeség, hogy az eSport számára beépítettek egy Twich stream opciót a játékba, amivel könnyedén közvetíthetünk.

Előreláthatólag jönni fog több DLC hozzá, ezektől ugyan olyan tartalmakat várhatunk, mint anno az első részhez. Több játszható nemzet, pályák, kampány, játékmódok, egységek stb. A relicet ismerve ez várhatóan meg is fog valósulni.

 

Vélemény:

A játék nálam beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és ismételten elnyerte szememben a legjobb VH-s stratégiai játék címet. Vannak apróbb hibái, de egyszerűen fittyet sem hány az ember ezekre mikor egy csorda tankal indul meg portyára. Külön tetszett a korhűség! Lehidaltam tőle, amikor a rövidcsövű gyengébben páncélozott Panzer 4-esek jelentek meg a képernyőn. A kampányra egy egész délután/estét szenteltem, de nem bántam meg! Kicsit gyengusok az átvezetők, olyan semmitmondóak... Talán negatívumnak azt tudnám felhozni, hogy a tankok néha kicsit nehezen találják meg az útjukat az elérni kívánt cél felé. Na meg kevés a német gyalogság!!! Ezek a hibák azonban elenyészőek az egészhez képest. Nekem nagyon tetszik a játék és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogom nyüstölni! Összeségében elmondható, érdemes beruházni rá.

 

Pontozás:  9.3/10

Pro:
- Grafika
- Hangok
- Játékélmény
- 3in1 content
- Változó időjárás
- Változatos pályák
- Zene
- Ár

Kontra:

- Kevés német gyalogság
- Néhol butácska az AI
- Gyenge átvezetők

A Company of Heroes 2 tesztpéldányt a Cenega bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

Neked bejönnek a második VH-s játékok?
Igen
Drang M4croR DWYN
imatyas Scootie sirboy
Kakamaka Konigstiger hullafolt73
DarkDog Szookee Kapasgyilkos
myki-HUN
Nem
silEnt_ CsodaGyerek09
Talán
DaveLanno
avatar #16
adidasnmd1 február 15. 09:24 81 hozzászólás 3203.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #15
Válasz Fygaroo #14. hozzászólására
link

ez is szólásszabadság

edit: csak senkit nem érdekel
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #14
Fygaroo 2013. július 3. 661 hozzászólás 559.
link

ez is szólásszabadság

edit: csak senkit nem érdekel
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
avatar #13
snaci 2013. július 3. 473 hozzászólás 821.
Válasz SIN #12. hozzászólására
Videókarid típusa?
660TI
avatar #12
SIN 2013. július 3. 2162 hozzászólás 127.
Válasz snaci #7. hozzászólására
nem panaszkodhatok elég jó gépem van, de ultrán azért az enyémet is néhol megnyüstöli a multi
Videókarid típusa?
avatar #11
Válasz MasterboyXX #10. hozzászólására
Mutass olyan videot amiben nem huzznak le vmi jatekot:D
Szólásszabadság. Ennyi.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #10
Válasz hello_kitty #8. hozzászólására
Mutass olyan videot amiben nem huzznak le vmi jatekot:D
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #9
shaddam 2013. július 3. 906 hozzászólás 407.
Válasz hello_kitty #8. hozzászólására
Jaj ezek a ripacsok :D Kb a dark souls teszjük óta egy lyukas garast nem adok a véleményükre. Lehúzták a játékot mert folyton meghaltak 
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #8
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #7
snaci 2013. július 3. 473 hozzászólás 821.
Válasz SIN #6. hozzászólására
Igen, etalon.:nyelves: Nagyon jó kis játékmenet, jó support és 3 kiegészítő fémjelzi ezt az etalont. (CoH 1)
A 2-ről szeretnék nyilatkozni, de hála a legutóbbi nvidia drivernek, most nincs alkalmas videókarim rá... LOL
Mi baja van a 640GT-vel?? :siros: Tudom, h egy olcsó ****, na de teljesítményre hasonló a régi GTX-emhez. Egy k***a X és 10e Ft különbség ennyit számít? :siros:
nem panaszkodhatok elég jó gépem van, de ultrán azért az enyémet is néhol megnyüstöli a multi
avatar #6
SIN 2013. július 3. 2162 hozzászólás 127.
Válasz DWYN #5. hozzászólására
A COH eddig is az etalon volt. Kösz a cikket Snaci!
Igen, etalon.:nyelves: Nagyon jó kis játékmenet, jó support és 3 kiegészítő fémjelzi ezt az etalont. (CoH 1)
A 2-ről szeretnék nyilatkozni, de hála a legutóbbi nvidia drivernek, most nincs alkalmas videókarim rá... LOL
Mi baja van a 640GT-vel?? :siros: Tudom, h egy olcsó ****, na de teljesítményre hasonló a régi GTX-emhez. Egy k***a X és 10e Ft különbség ennyit számít? :siros:
avatar #5
DWYN 2013. július 2. 576 hozzászólás 681.
A COH eddig is az etalon volt. Kösz a cikket Snaci!
avatar #4
Nekem nem jon be mivel nemsok fogalmam van hogy kell jatszani,miutan megoltek,azt se tudtam hova kattintsak:szomoru:
avatar #3
DarkDog 2013. július 2. 49 hozzászólás 4276.
Nice. +1
avatar #2
imatyas 2013. július 2. 97 hozzászólás 2899.
Köszi Snaci épp azon morfondíroztam, hogy megéri-e a játék megvétele. Meggyőztél. :xD:
avatar #1
Drang 2013. július 2. 2740 hozzászólás 85.
Köszönet a részletes bemutatóért! Mindig vonzott a 2. vh miliője. Megfontolandó vétel...:mosoly:
Drang over and out!
Twitter Steam Youtube Chat RSS