Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Bioshock: Szárnyalás a múltban...

Cikkek/Interjúk 2013. április 8. IMPHUN 23 hozzászólás 13532 olvasás Címkék: OGC WebShop teszt BioShock Infinite

Az "előzmény" előzménye...

Az első Bioshockban egy átlagos középkorú férfit alakítunk, aki 1960-ban egy repülőgép katasztrófa során a tengerben landol egy a semmi közepén lévő világítótorny közelében. A második rész 8 évvel később játszódik, melyben egy Big Daddy-t alakítunk, akinek a célja, hogy kiderítse mi történt a lányával. De mindez semmit sem számít, mivel az infinite jócskán megelőzi a fent említett eseményeket. Nem a vízbe süllyeszt el, hanem a levegőbe röpít minket.

Bring us the girl! And wipe away the debt

Az úr 1912-es évét írjuk! A hősünk egy Booker Dewitt nevű ex katona és magánnyomozó, akinek meggyűlt a baja egy-két egyéni hitelezővel, éppen egy világító torony felé tart 2 különös útitársával (egy nővel, és egy férfivel). Bookert azzal bízzák meg, hogy hozzon el egy lányt új Columbia repkedő városából, ezért cserébe kiegyenlítik tartozásait! 

Miután kézhez kaptuk a célszemély fényképét, egy pisztolyt, és egyéb segédeszközt útnak indulunk. Fellegekbe szállva felérünk a városba, szembesülünk a csupa szép, és jóval.


 

Columbia éppen a fénykorát éli a hős és látnok Comstock atya vezeti, és teszi csodálatossá az életet. A FINK művek ontja magából a csoda elxírt, a Vigort, és gyártja a város összes termékét a ruhától a fegyverekig. Ebben a paradicsomban is találni elégedetlen "polgárokat". Ugyanis a távolról érkező embereket (Afrikaiak, és Ázsiaiak) tömörítő lázadó csoport a V.O.X próbálja megdönteni a jelenlegi rendszert, és végetvetni a rabszolgaságnak...

Hamar véget ér számunkra a szemlélődés idilje, és menekülnünk kell a helyi hatóságok elől, új Columbia elsőszámú közellensége leszünk.

Tömény, Puska, ruházati eszközök

Az első harcunk során egyből megkapjuk az Infinite egyik leginkább várt eszközét a mágneses forgócsáklyát. Segítségével teherszállító vasúton tudunk száguldozni, vagy egyszerű kampókra tudunk fölkapaszkodni. A harcok során ellenfél likvidálására is használhatjuk. Nem szeretném részletezni a különleges kivégzések esetében betöltött szerepét...

Fejvesztés 3, 2, 1!

A harcok során fegyverarzenálunk természetesen bővülni fog minden földi jóval. A szabvány gépfegyver, a sörétes puska, a mesterlövész puska, és még sok más nyalánkság megjelenik. Fontos megjegyezni, hogy egyszerre csak kettő fegyver lehet nálunk. Érdemes gyorsan dönteni, hogy mit fogunk használni, és fejleszteni, ugyanis a fegyverek fejlesztése nem kevés pénzbe fog kerülni az elején. Ha már a fegyverek fejlesztésénél tartunk, akkor meg kell említeni, hogy optikai és lőszer típusú (elektromos, páncéltörő stb.) tunningot nem alkalmazhatunk, csakis a fegyver viselkedését (visszarúgás, sebzés, tűzgyorsaság) és a tár kapacitását tudjuk növelni.


Az "előző" részekből megismert képességek egy része visszaköszön, kicsit átalakítva, és kapunk még pár új képességet is. Mindegyiknek van másodlagos módja is, amivel vagy csapdát állíthatsz, vagy eltérítheted a rád irányított ólom mennyiséget egy kijelölt célpontra, aki vélhetően belerokkan a szeretettől. Képességeink másodlagos használatával a játék során szép lassan elpusztíthatatlanná válunk. A képességek kapcsán változás, hogy az Infiniteben nem EVE hajtja a képességünket, hanem egy úgy nevezett SALT nevű anyag, ami szinte minden ihatóban megvan kivétel a víz, és az alkohol.

A VIGOR avagy a varázslatok rendszere szintén egy vonal. Az elektromossággal, a tüzzel, és a megszálló képességgel (áttéríti a mi oldalunkra, rövid időre az ellenfelet) volt szerencsém találkozni. Az elektromos Vigor esetében például elektromos kristályt lehet ledobni a földre. Ha duplázzuk az adagot, akkor egyfajta elektromos botló aknát csinálunk, amivel ha szerencsénk van, akkor ledönthetjük a lábáról az ellenfelünket.

Nem láttam szebb felhőt idén

A Grafika nagyon szép alacsony részletességen és a legmagasabb beállítások mellett is. Az Irrational Games ügyelt arra, hogy ne csak azok élvezhessék a játékukat, akik mini Pakssal rendelkeznek otthon. A világ nagyon jól kidolgozott, ügyeltek rá, hogy a karakterek korhűen nézzenek ki,  hangulatos lett. A játék során a különböző időjárási változások, mint például egy vihar részletesen ábrázolt, lenyűgöző. 

A szereplők kidolgozottsága terén van egy kis hiányoság, ugyanis ellenfeleink, vagy mind rokonok, vagy csak három arcra jutotta költségvetésből. Sajnos nagyon monotonná tud válni az, hogyha ugyanazokat az arcokat kapjuk el egyfolytában. Egy parti jelenetnél lettem figyelmes egy gyermekét karjában tartó anyára, amint a semmibe meredve néz. Három percig figyeltem, hogy lesz-e valami változás, de semmi. Nem pislogtak, vagy mozogtak.


Hazudj Pinókkió!! Hazudj!

 

Véleményem a játékról *SPOILER ALERT*

Történet:

Azt kell mondanom, hogy Dr. Emmet Braun régen fogná a fejét, de ne szaladjunk előre. A célunk megmenteni egy lányt, akinek a neve Elizabeth. Ő nem egyszerű lány, ugyanis egy idő lord... oké rossz vicc, de valamennyire igaz. Megvan az a különleges képessége, hogy a tér-idő kontinuum hasadásain keresztül más valóságokból tárgyakat tud áthozni a mi valóságunkba. Arra is képes, hogy átjárót nyisson egy másik helyre, vagy időbe. Megmentése után a vele történő beszélgetések viszik tovább a sztorit. Közben megismerhetjük Bookert, hogy mit csinált mielőtt elvállalta a mentőakciót, és sokat megtudhatunk Elizabeth-ről is, aki mesél arról, hogy mit csinált a toronyban, és már a legelején elmondja nekünk a legnagyobb álmát, hogy el akar jutni Párizsba...

Harcrendszer

Felemásra sikerült, jó és rossz is akad a játék harcrendszerében. Kidobták a dinamikus életet, ez jó, viszont itt jön egyből is a rossz, ugyanis ha meghalunk, akkor ott helyben Elizabeth újraéleszt. Ezt a pénztárcánk bánja, ami még nem is lenne nagy kár, viszont így a játék olyan mintha dinamikus élettel játszanánk, mert az ellenfeleink száma marad annyi, mint amikor meghaltunk, az életük szintúgy... A fegyverekkel különösebb baj nincs, leszámítva az idegesítően kevés lőszert.
Tipp: Elizabeth amellett, hogy őt kell megmentenünk nagy segítséget nyújthat. Ha "alkalmanként" kifogyunk a lőszerből, és közelünkben van, akkor egy interakcióval lőszerhez juthatunk tőle. Ugyanígy támogathat minket, amikor alacsony az életünk, vagy a salt szintünk.  A lőszer éhség csillapítására érdemes felfedezni a hasadások által létrehozott különböző fedezékeket, amik általában lövegtornyokat, medic ládákat, és lőszeres hordókat rejtenek.

Ellenfelek

Az alap gyalogosok eléggé egysíkúak, vagy automata fegyver van a kezükben, vagy sörétes puska. A speciális ellenfelekről érdemes külön szót említeni.

Az első ilyen fajta a tömör páncélban lévő láng Vigort használó "tüzelő". Fő profilja a közép távoli harc, de képes arra, hogy a közvetlen közelében lévőket is megsüsse egy területi varázslattal. Tipp: Érdemes óvatosnak lenni, ugyanis ha kevés az életereje, akkor átmegy kamikaze üzemmódba, és próbál a közeledben felrobbanni.

A második ellenfelünk a közelharci támadásokra specializálódott temetőbe illő manus, a "Sírásó".
Ezt az ellenfelet nem egyszer fogjuk a pokolba kívánni a madarai, és a teleportációs képessége miatt, de mint mindenkinek neki is megvan a gyengepontja.

A harmadik enemy, Big Daddy utánzat, Handy Man. Félig ember félig gép, aki két ütésből eltehet minket láb alól, ha nem vigyázunk. Különleges képessége, hogy a közelében lévő ellenfeleket felénk hajigálja. A mágnes vasutat feltölti elektromossággal, és ezzel olykor arra kényszerít minket, hogy felfüggesszük a zakatolásunkat rajta.

Tulajdonképpen van egy negyedik is, de az maradjon meglepetés...

Meglátásom szerint az ellenfelek gyengére sikerültek, sajnos nem sok eredetiség van bennük, mintha keserves kínszenvedéssel alkották volna meg őket.

Grafika:
Nagyon szép, én nem láttam szebb huszadik század elején játszódó futurisztikus játékot. Látszik, hogy a fejlesztők ügyeltek arra, hogy a város építészete, és a minden karaktere úgy nézzen ki, mintha most lépett volna elő a korabeli képekről. Apró szépséghiba, hogy a főbb karaktereken kívül a nem játékos karakterek mimikája elég fapados. A legjobban kidolgozott szereplő Elizabeth. A történet elejétől figyeltem az arcát, és megmentése után az ingame átvezetőkbeni beszélgetések után folyton változott. Nagyon kifejező, ugyanis ha nem tetszett neki valami, akkor az adott pálya szakaszon, dühösen tekintett vissza. Míg ha valami jó dolog történt, akkor megenyhült, és sokkal szelídebben pislogott rám. Szóval, ha valami, ami igazán kiemelkedik a játékból az Elizabeth. Nem csoda, hogy a fejlesztők dicsekedtek is vele. Látszik, hogy milyen sokat foglalkoztak a lány karakterével.

A végszó

Szerintem a Bioshock:Infinite egy jó lövölde nagyszerű történettel, aki nem csak lövöldözni szeretne, annak ajánlom a játékot, és ne felejtsétek el megnézni a Vissza a jövőbent, ha meg akarjátok érteni a történet egy-két miértjét.

Pontozás: 9.4

Pro:
Nagyszerű történet
Lenyűgöző grafika
Jól kidolgozott fő karakterek
Nincs dinamikus élet

Kontra:
Csakis automatamentés lehetséges
Mellék karakterek kidolgozatlanok
Unalmas ellenfelek

A Bioshock Infinite tesztpéldányt a Cenega bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

avatar #23
valentino11 2017. november 16. 552 hozzászólás 718.
We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.

Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo Tommy hilfiger outlet in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.

This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.

People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.
avatar #22
becek 2017. október 11. 1 hozzászólás 18610.
I had no trouble navigating through all tabs as well as related
info ended up being truly simple to do to access. I recently found what
I hoped for before you know it in the least. www.beton-mixer.com
avatar #21
wtyw 2017. június 29. 165 hozzászólás 1994.
British ralph lauren remained michael kors bags silent. longchamp outlet Murmur hilfiger duration longchamp black friday than salvatore ferragamo simply ralph lauren factory store made rolex a northface vow kanye west shoes to new balance be longer, beats by dre because replica rolex people nike air max also ferragamo pray salomon schuhe to ray ban outlet God hollister to roche run bless kobe bryant jersey gave a roshes long houston rockets number of ray ban sunglasses sound up, ralph lauren uk people michael kors have new balance shoes to tommy hilfiger outlet stores ride air jordan shoes their christian louboutin livestock. jerseys from china The mont blanc pens boy prada sunglasses and ray ban sunglasses the British cheap jerseys bought michael kors camels, wedding dresses uk they burberry bags outlet have pandora jewellery some nike free 5.0 difficulty longchamp handbags climbed hump. barbour women jackets British watches boys converse chucks riding nike.com camels shoes on sale feel air max 95 sad, ferragamo shoes because thomas sabo uk it air max wants hollister online shop deutschland laden with kevin durant shoeskobe bryant shoes several marc jacobs handbags boxes coach outlet of coach factory online heavy cheap oakley sunglasses books nike.se us. polo ralph lauren outlet online If burberry outlet online we chi hair look nfl bears carefully pistons jersey you michael kors handbags will swarovski jewelry find nike air max 2014 that rayban sunglasses parents often michael kors think that we true religion always adidas.se think nike roshe we kate spade are oakley black friday better designer handbags than them supra footwear some more; like ray ban zonnebril stars nets jersey in soccer shoes the denver nuggets sky, michael kors outlet online sale rain air max or utah jazz shine, they are vans shoes overtly nike outlet store or nike free shoes covertly reebok watching rayban us, timberland shoes worried we louboutin eat north face outlet well, nike store wear jordans for sale well, nike air max 2015 live cheap oakley well, uhren so nike air max we true religion jeans women must celine handbags keep nfl broncos in mind: nfl packers "often giuseppe zanotti a versace shoes outlet phone burberry outlet online call polo ralph to polo ralph lauren distant nba jerseys parents pandora and tell replica watches them mbt shoes outlet we're portland trail blazers all kate spade outlet online well!" louboutin they michael kors outlet online sale sleep air max 2015 will michael kors bags wake cheap oakley sunglasses up thomas sabo laughing. kate spade outlet Heart to replica watches heart polo ralph lauren outlet distance coach bags actually coach black friday so adidas neo simple.Why can free run compass nfl panthers to adidas superstar draw bottega a clothing websites circle. chrome hearts jewelry Because burberry online shop during barbour mens jackets the day oakley sunglasses she is swarovski australia like mia jersey the coach black friday sun levis outlet store in nike huaraches the nike air force sky, air max shoes always barbour outlet an abercrombie optimist, ralph lauren giving nfl lions everyone instyler ionic styler happy. cleveland cavaliers jerseys She calvin klein is mcm outlet like milwaukee bucks the new balance night mizuno running shoes sky hermes birkin the longchamp taschen moon, ray ban wayfarer always lacoste polos quiet to nike free shoes listen, long champ to help burberry outlet online everyone out prada outlet of asics gel the gloom. bcbg max azria She cheap jerseys is burberry the huaraches spring Primula jordan release dates tender ray ban outlet Liuya nike outlet bring toronto raptors the cheap oakley warmest burberry sale rhythm; nike outlet she michael kors is cheap michael kors the nfl jets cool russell westbrook jersey summer oakley sunglasses breeze, north face bring wholesale handbags the air max 2014 most michael kors black friday comfortable katespade outlet feeling; adidas sneakers she burberry handbags is the nike air golden tommy hilfiger online shop autumn nike roshe colors, burberry handbags bringing barbour mens jackets the nfl cowboys joy michael kors bags of longchamp outlet harvest; nike tn requin winter prada she asics is jerseys from china pure barbour women jackets white hollister spirit, lunette oakley pas cher with soccer outlet online her oakley outlet eyes michael kors outlet online looking ralph lauren tracksuits at mcm bags this north face backpacks pristine hollister clothing store world, mcm handbags hope pandora rings that ed hardy clothing it pandora can coach outlet soon nike air max bring indiana pacers this ray ban black friday world michael kors bags to suns jerseys every adidas corner nfl giants filled oakley with hogan pure and oakley prescription simple, lunette ray ban pas cher so chicago bulls that the nfl raiders white world washington wizards of hugo boss outlet dirt hermes outlet clean converse outlet slate, michael kors so nike air max to nfl patriots decorate oakley sunglasses outlet the iphone 4s cases white ray-ban sunglasses world mcm backpack outlet beautiful, juicy couture so dre beats white to nop jerseys tell oakley us nfl vikings what hilfiger outlet is burberry uk black nike mercurial and rolex replica what nfl steelers is hogan shoes outlet white, so longchamp white coach factory outlet online to restore coach factory outlet online the cheap oakley sunglasses beauty in nfl chargers our michael kors australia hearts.Quiet good time, nike mercurial vapor the north face pas cher end juicy couture clothings is swarovski crystal the cheap michael kors vicissitudes memphis grizzlies of nfl titans life; coach outlet the jimmy choo years omega watches speechless, tory burch sale never san antonio spurs look cheap eyeglasses back. nfl bills Xu converse some gsw jerseys regret, ua stephen curry but coach handbags outlet do nike free run not minnesota timberwolves welcome nfl browns a air jordan retro return louboutin outlet once owned; hermes bags Xu sac jerseys some christian louboutin shoes comfort, air jordan but nfl dolphins can louboutin shoes not ralph lauren black friday find burberry outlet a prada outlet safe heart. Life may woolrich outlet online be pandora given ray ban sbocco to us replica watches too gafas oakley little, not enough oakley sunglasses cheap time nfl bengals to burberry handbags have adidas shoes a good, montre pas cher it air max 90 flows softball bats away nfl jaguars from philadelphia 76ers jersey hands; perhaps celine black friday we fendi outlet online are roshe run faced replica handbags with puma outlet store too coach outlet many polo ralph lauren lives dsquared2 shoes lost, converse shoes not swarovski know cheap ray ban how relojes especiales to coach purses cherish, baseball bats blink nfl rams of vans schuhe an ralph lauren outlet eye, coach outlet online an instant, nike max it jimmy choo shoes was hollister co gone. burberry handbags Years ralph lauren polo well, ray ban life is cheap basketball shoes so. knicks jerseys Faced valentino shoes outlet With a new balance store calm hollister kids heart, calm acceptance. free running Perhaps, pandora bracelets it true religion outlet is cheap jerseys the nfl seahawks rainbow nike online after burberry the swarovski rain, shop coach factory colorful beats audio Xuanmu; nike air force perhaps, plein outlet is timberland outlet the fake rolex month ralph lauren uk under beats by dre the the north face outlet stars bottega veneta bright.Sometimes michael kors purses life nfl ravens and polo outlet online we nfl chiefs always adidas shoes outlet like orlando magic to nfl redskins joke: bos jersey obviously timberland boots do nfl falcons not nfl 49ers want oakley sunglasses outlet to michael kors purses do fidget spinner it nfl jerseys unknowingly ralph lauren outlet done; new balance really marc jacobs outlet do vans outlet not nfl texans want polo ralph lauren to nike outlet say, coach factory outlet online but bcbg dresses can cheap glasses not www.tommyhilfiger.nl help to charlotte hornets jersey say. coach outlet sale Do not michael kors outlet fret, do michael kors outlet online not dsquared2 jeans regret, life michaelkors.com is scarpe hogan like dallas mavericks jersey that. jerseys from china With vibram shoes a the north face calm occhiali oakley mind nba jerseys to nfl eagles deal timberland homme with nike.dk a ray bans hot giuseppe shoes orbital mcm bags tears to baseball jerseys moist. salvatore ferragamo I red bottoms regret tommy hilfiger not armani clothing ever oakley experience the north face how flat iron how michael kors bags unbearable ralph lauren failure, but coach factory outlet online there the north face is ralph lauren online a true religion jeans outlet bright prada handbags future ralph lauren outlet online but cheap jerseys not nfl azcardinals hard air jordans to coach outlet online grasp; rayban frustrating ray ban sunglasses not longchamp do philipp plein clothes things roshe run how ray ban disappointed, michael kors bags but it cheap nike shoes is nfl buccaneers obviously a chance iphone 5 cases to nfl saints sit nike.de back nike huarache and polo ralph lauren outlet do cheap true religion nothing to adidas.de remedy nba jerseys and north face jackets think. puma Just nike air feel ray ban sunglasses a los angeles clippers conviction, babyliss heartfelt supra shoes sentiment, swarovski people face to zapatillas nike face michael kors handbags things, womens hoodies everything michael kors outlet will oakley outlet online become ecco women shoes bland, cheap true religion inner ralph lauren shirts conviction jordan shoes will michael kors outlet online light nfl colts up louboutins your michael kors handbags life tommy hilfiger to designer handbags help givenchy bags outlet you michael kors v?skor ray ban sunglasses outlet
avatar #20
valentino11 2017. június 27. 552 hozzászólás 718.
Castle Peak green water is ED Hardy Outlet the soul of all things,True Religion Outlet listen to a North Face Outlet Toms Outlet lingering silly sound,Kate Spade she will wash your dust to purify your mind. However,UGG Boots Outlet the mountains of Prada Handbags the large, heavy,Kate Spade Outlet warm, brilliant will make you refreshing,Red Bottoms fragrant grass,Timberland Outlet sloping mountain,Coach Outlet dense forests,Coach Outlet moon stone bridge,The North Face Jackets birds tweeted,Skechers Shoes streams ripple,Burberry Belt these scenery Kate Spade Outlet particularly Louis Vuitton eye-catching eye-catching.Sac Longchamp Shade shade Coach Outlet shine sparse sparse shadow North Face Outlet spirits sparks sparkling,Tiffany Outlet as long as you Adidas Yeezy Boost 350 visit the situation Stephen Curry Shoes before I feel Cheap Air Max 90 the green Giuseppe Shoes mountains and rivers North Face Outlet unique style million.North Face Jackets The time of mixing,Air Jordan Pas Cher staggering years,North Face Outlet melody voice,Coach Outlet at this moment Coach Outlet are tired of New Balance Outlet solidification into a hymn,NFL Jerseys praise the Chaussures Christian Louboutin Pas Cher romantic subtle summer.UGG Outlet fruit trees Toms Outlet covered with shiny fruit,Michael Kors Outlet green water apricot peach Coach Outlet stained with branches,Cheap Jordans if the pearl UGG Outlet agate swaying her body Ralph Lauren Outlet in the wind body,Coach Outlet Online there are Chan Luu those pear,Red Bottom Shoes hawthorn,Coach Purses apple tree Trembling one True Religion by one cluster Guess Factory full of Marc Jacobs Outlet summer wind chimes,Burberry Outlet [/url] rounded full [url=http://www.katespadeoutletonline.name]Kate Spade Outlet of more than festive.Skechers Outlet Walking Kate Spade Outlet in the strands Versace Belt of the strands Nike Roshe Run of a ray of Christian Louboutin Shoes light from the ground,UGG Outlet the earth smudge North Face Outlet resplendent.Chan Luu Paintings fleeting North Face Outlet at this Louis Vuitton Outlet time seems to Salvatore Ferragamo be flying pride UGG Boots Black Friday and unrestrained.Keds Shoes But the weather Coach Factory Outlet in the summer moody,North Face Outlet Store sometimes lightning storms,Nike Air Max Pas Cher sometimes calm UGG Boots and sunny.Sac Louis Vuitton Take the scene to Hugo Boss say things like life,The North Face Outlet the fate of North Face Outlet the boat is bound to Hollister Jeans have a wandering wait,Coach Outlet we come together Ferragamo Shoes to pray away from North Face Jackets foreign objects North Face Outlet intrusion also Stephen Curry Jersey I am a quiet summer.Adidas NMD The hot sun is Jimmy Choo Shoes the subject of summer.Hollister Clothing In the sun's exposure,Prada Outlet the human sweat,Coach Outlet animals panting,Nike Huarache heaven and earth as if the invisible Salomon Outlet sauna steaming Lululemon Outlet room as hot and Coach Outlet irresistible. Hot,North Face Outlet hot, hot!New Jordans People wearing clothes hot,Red Bottom Shoes bare arms,Vans Outlet topless dug heat,Nike Roshe Run Pas Cher shaking the fan blowing Salomon Shoes air conditioning or hot,UGG Outlet Store hot sweat,Nike Hoodieshot hearty dripping.

Hot, dull, suffocated,Coach Black Friday when these boring feelings Adidas Outlet reached the limit Adidas Yeezy Boost when the large pieces of dark Cheap Uggs clouds over pressure,North Face Outlet a dazzling Nike Air Max lightning Coach Outlet Store Online cut the sky,Ugg Boots Sale followed by bursts Marc Jacobs Handbags of earth-shattering Toms Shoes thunder,True Religion Outlet then Stormy,Coach Outlet menacing.Yeezy Boost 350 The original trees Asics Shoes in the heart North Face Outlet of the trees scattered,MBT Shoes crazy shaking;Ray Ban Sunglasses dry earth rain splash,Jordan 11 water into the river;Converse Shoes so too high Adidas Original temperature down,Valentino Shoes people feel cool Toms Outlet and comfortable,Skechers Shoes relaxed and happy.

Rain over the wind, sunrise clouds,Christian Louboutin Shoes a beautiful Coach Factory rainbow hanging West days Chanel Outlet. This Chouyin North Face Outlet at first glance, this situation Coach Purses changes,Moncler Outlet so that people excited,Coach Outlet people shock the soul.North Face Jackets Obviously Lebron James Shoes cooler.Oakley Outlet Summer dusk is so Cheap Jordans unknowingly coming,Tory Burch Outlet so when we are clearly Coach Outlet found in the leisure,Michael Kors Outlet the sun has lost a strong light,Coach Outlet everything began to quiet,Kate Spade Outlet stop the passionate Burberry Outlet and towering,UGG Outlets like flying waterfall Michael Kors Handbags suddenly fell in the Qingtan,Longchamp Pas Cher White beads of silver Christian Louboutin Shoes water droplets North Face Jackets waterline Skechers Outlet suddenly clear fusion,Uggs Outlets the restoration of the UGG Boots water of the Nike Air Max Pas Cher nature of the Coach Factory Outlet charm of water,Burberry Outlet but also to Beats By Dr Dre restore the water of all things Longchamp Outlet according to The North Face Outlet the photo,Adidas Yeezy the environment Louis Vuitton Outlet suddenly changed Buty Nike Air Max the United States - Under Armour Outlet summer dusk is such Nike Air Max Shoes a beautiful return,Air Max 90 in the Quiet Kevin Durant Shoes and cool in ED Hardy Outlet the full range North Face Outlet of passionate - North Face Outlet we get off work,Moncler Jackets and after dinner,Nike Air Max as a quiet life on the side of this Marc Jacobs Handbags irreversible come - summer dusk, the year the most beautiful leisure time,Michael Kors Through our skin and thoughts,Red Bottom Shoes and soon flow away forever,Ray Ban Outlet very short.Coach Factory Outlet go out quickly,Adidas Outlet eyes to greedy look,Cartier Love Bracelet take a deep breath,UGG Bailey Button abandon all unhappy,UGGS For Women when the coordinates North Face Outlet of space will flash,Ray Ban Sunglasses and only your mood Prada Outlet and you often with Ray Ban Outlet With this feeling True Religion Outlet I embarked on a Cheap Jordns tree-lined trail.

It is so strange Herve Leger that the directness Burberry Scarf of the sun can Nike Roshe Run flourish all things,Cazal Sunglasses so that Polo Outlet the atmosphere of the Kate Spade Outlet landscape in the Nike chaussures pas cher intense movement,Coach Outlet Online so that the world in the summer Red Bottom Shoes everlasting the most dynamic,Michael Kors Outlet but the sun oblique,UGG Boots Outlet refraction but all things in a Coach Outlet comfortable adjustment,Cheap UGG Boots everything in quiet Nike Air Max To do some finishing,Toms Outlet is the so-called Kate Spade Outlet one relaxation,New Balance Outlet missing one can not.Nike Outlet All the North Face Outlet plants are no longer sluggish and convergence,Coach Factory Outlet began to Yeezy Boost 350 V2 stretch branches leaves,Louis Vuitton Outlet buds flaws,Nike Air Max twigs stand upright. They are like the peopleKate Spade Outlet after the evening, suddenly Red Bottom Shoes changed the spirit,Christian Louboutin Outlet and more upright,Nike Outlet and more stretch,Mont Blanc Pens the flowers began Louboutin Pas Cher to bloom beautiful colors, is moist,Burberry Outlet really nice!
avatar #19
20170615caihuali
mulberry handbags
tory burch outlet
prada handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
nike shoes
ralph lauren uk
lebron james shoes
mcm outlet
tods outlet
adidas outlet
longchamp handbags
tory burch shoes
michael kors
polo ralph lauren
replica watches
cartier outlet
mulberry bags
michael kors outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses
cheap nba jerseys
ferragamo shoes
prada sunglasses
nike roshe run
polo outlet
nike blazer pas cher
canada goose outlet
mbt shoes outlet
mulberry handbags
fitflops shoes
cheap snapbacks
adidas uk
kobe 9
gucci outlet
hermes bags
burberry outlet
mulberry outlet
air max 90
coach outlet
tory burch outlet
hollister clothing
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
borse gucci
nike air max
pandora jewelry
oakley sunglasses
hollister clothing
hollister clothing
michael kors wallets
gucci outlet
coach outlet online
coach outlet
louis vuitton
adidas trainers
ecco shoes
nike outlet store
louis vuitton outlet clearance
gucci outlet
kate spade outlet
asics
polo ralph lauren
mulberry handbags
oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
ralph lauren polo shirts
christian louboutin shoes
michael kors outlet online
kate spade handbags
mont blanc pens
louis vuitton outlet
nike air max
oakley sunglasses
longchamp handbags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
cartier watches
michael kors handbags
ray ban sunglasses
swarovski crystal
louis vuitton outlet
cheap ray bans
thomas sabo
canada goose
polo outlet
cleveland cavaliers jersey
nike free 5
nike roshe one
louis vuitton outlet
coach handbags
michael kors outlet
true religion outlet
louis vuitton outlet
cheap jordans
coach outlet
mbt shoes
polo ralph lauren
ysl outlet
mulberry bags
christian louboutin outlet
ed hardy clothing
air max uk
cheap jordans
kevin durant shoes
reebok trainers
michael kors outlet
louis vuitton outlet
rolex outlet
yeezy boost
herve leger outlet
louis vuitton
coach outlet online
ralph lauren polo
oakley sunglasses
longchamp outlet
borse louis vuitton
Basketball Shoes
true religion jeans
cheap nhl jerseys
coach outlet online
mulberry handbags
louis vuitton outlet clearance
coach outlet
true religion jeans
michael kors bags
ferragamo shoes
adidas nmd runner
jordan shoes
Nike Free shoes
louis vuitton
hollister clothing
fitflops sale clearance
coach outlet online
cartier watches
chrome hearts
michael kors outlet
longchamp handbags
coach outlet online
nike trainers
coach outlet online
coach outlet online
ferragamo shoes
fitflops
omega watches
michael kors factory outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
fred perry polo shirts
nfl jersey wholesale
christian louboutin outlet
birkenstock outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
nike shoes
gucci handbags
tory burch outlet
tory burch outlet
juicy couture outlet
canada goose jackets
ugg outlet
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors handbags
coach factory outlet
hollister clothing
adidas shoes
ray ban sunglasses
hollister uk
louis vuitton
ralph lauren pas cher
kate spade outlet
burberry outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton pas cher
true religion jeans
true religion jeans
lebron james shoes
michael kors handbags
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
pandora jewelry
oakley sunglasses
adidas shoes
michael kors handbags
nike huarache
true religion jeans
rolex watches
swarovski crystal
nike air max 2015
soccer shoes
air max uk
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
cheap jordans
pandora jewelry
yeezy boost 350
ray bans
adidas shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
air max 1
michael kors outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet canada
giuseppe zanotti outlet
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
nfl jerseys wholesale
kate spade outlet
true religion outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
coach factory outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
nike store
coach outlet
air max 90
cheap jordans
polo outlet
polo outlet
michael kors
michael kors handbags
michael kors outlet
true religion outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
nike roshe
canada goose jackets
pandora jewelry
ralph lauren polo
coach outlet
oakley sunglasses
mbt shoes
nike store uk
michael kors outlet
coach outlet online
nike huarache
coach outlet store online
puma outlet
nike air force 1
true religion jeans
futbol baratas
rolex watches
louis vuitton handbags
ferragamo shoes
cartier outlet
hermes birkin
canada goose outlet
pandora outlet
adidas wings
michael kors outlet
louis vuitton outlet
mac cosmetics
nike outlet store
nfl jersey wholesale
cheap jordan shoes
coach factory outlet
tory burch outlet
lacoste pas cher
polo ralph lauren
polo outlet
oakley sunglasses
fitflops
ugg outlet
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
adidas nmd
pandora charms
louis vuitton outlet stores
coach outlet
ray bans
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
oakley sunglasses
nike shoes
rolex watches
michael kors
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
new balance shoes
prada shoes
swarovski outlet
cheap jerseys wholesale
rolex watches
air jordan 4
prada outlet
soccer jerseys
nike trainers
polo ralph lauren
michael kors
salomon shoes
coach outlet online
coach outlet online
rolex watches
louis vuitton
ralph lauren polo
louis vuitton handbags
cheap nfl jerseys
cheap nfl jerseys
true religion jeans
ralph lauren polo
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
burberry outlet
adidas outlet store
michael kors
reebok outlet store
mulberry sale
oakley sunglasses
cheap jordans
vans shoes
hermes belt
nike foamposite
fitflops sale clearance
jordan shoes
gucci outlet
coach outlet clearance
cheap snapbacks
supra shoes
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren
true religion jeans
christian louboutin online
cazal sunglasses
longchamp outlet
longchamp
michael kors outlet
soccer jerseys
basketball shoes
oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
michael kors outlet
swarovski jewelry
montblanc pens
football shirts
swarovski crystal
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
hermes outlet
christian louboutin uk
lacoste polo shirts
michael kors outlet
michael kors handbags
valentino outlet
longchamp outlet
mizuno running shoes
los angeles lakers jerseys
true religion uk
michael kors outlet
air max 90
jordan shoes
true religion jeans
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
nike air max
coach outlet
air max 90
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
ferragamo outlet
true religion sale
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
ralph lauren polo
marc jacobs outlet
kate spade handbags
fitflops sale
ralph lauren sale
rolex watches
michael kors outlet online
converse shoes
cartier watches
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
fitflops shoes
christian louboutin shoes
replica watches
links of london
polo shirts
oakley sunglasses
kobe shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet
nba jerseys
rolex watches for sale
chrome hearts outlet
instyler ionic styler
fitflops outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
20170615caihuali
avatar #18
pampo 2013. április 9. 929 hozzászólás 396.
Válasz Fygaroo #16. hozzászólására
Egyszer azért majdnem kirúgtam magam alól a széket az Infinite alatt. Amikor egyszer megfordulva (ha jól emlékszem zeppelint kormányzol előtte) az arcodba visít egy enemy xD Na arra nem számítottam : )
Mondjuk csak 1 ilyen rész volt benne szerencsére, de akkor én is nagyon benyan-nyantam :vigyor:
avatar #17
blbl 2013. április 9. 11 hozzászólás 8386.
Válasz BlacK_Bear #14. hozzászólására
Én annál a jelenetnél megijedtem már nem is emlékszem hány éves lehettem akkor. De most így 17 éves fejjel már semmitől nem félek. Slendert Faarccal viszem végig. Amnesia, szintén akármelyik custom story-t. De a Fear életem első horror játéka, havernál toltam először 10 éves koromban, rettenetesen féltem. Főleg amikor megjelent a kislány akkor szívem 200-t verte. De azóta ez már elmúlt sajnos, pedig jó lenne rettegni egy picit.

Majd talán az Amnesia: Machine for Pigs "megrémiszt" vagy esetleg az OutLast nevezetű horror játék. Lényeg, hogy bizakodva nézek az idei horror játékok felhozatal elé. :)

Bioshock-hoz vissza térve egy picit.
Csak nekem nem tetszik a játék annyira. Lehet, hogy velem van a baj.
Slender csak addig ijesztő még el nem olvasod a manualt, onnantól csak arról szól az egész, hogy mész előre :D
Nem baj hogy nem tetszik, mindenkinek más az ízlése, és legalább ki tudtad fejteni hogy miért nem tetszik, nem csak leszaroztad, amit sajnos igen sok embernél látok.
avatar #16
Fygaroo 2013. április 9. 661 hozzászólás 562.
Válasz BlacK_Bear #7. hozzászólására
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
Egyszer azért majdnem kirúgtam magam alól a széket az Infinite alatt. Amikor egyszer megfordulva (ha jól emlékszem zeppelint kormányzol előtte) az arcodba visít egy enemy xD Na arra nem számítottam : )
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
avatar #15
action12 2013. április 8. 94 hozzászólás 2952.
Ez a játék egy átverés: én egy akciójátékra készültem, helyette viszont kaptam egy baromi jó filmet. :mosoly:
Lövöldözős játéknak tényleg nem nagy szám, de a hangulata és a története zseniális. :mosoly:
avatar #14
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3288.
Válasz blbl #13. hozzászólására
Igen, emlékszem arra az ominózus részre, először igazából csak zavart hogy nem látok semmit, nem tudtam hogy lőjem így lesz szerencsétleneket, megijedni nem igazán tudtam a jeleneten :D
Lehet csak én "nőttem ki" a horror stílust (FEAR-t majdhogynem kacagva vittem végig), nem igazán tudnak lázba hozni az ilyen "hú most de rád ijesztünk" stílusu jelenetek/játékok. Csak sajnos rossz szokásom, hogy sokszor összekeverem a horrort a nyomasztóval. Valóban igazad van, a Bioshock részben horror is, bár összefosatni nem akarta az embert. Viszont egy valóban nyomasztó és morbid hangulatú játékban, mint az Amensia, azért már megizzad az ember :D
Én annál a jelenetnél megijedtem már nem is emlékszem hány éves lehettem akkor. De most így 17 éves fejjel már semmitől nem félek. Slendert Faarccal viszem végig. Amnesia, szintén akármelyik custom story-t. De a Fear életem első horror játéka, havernál toltam először 10 éves koromban, rettenetesen féltem. Főleg amikor megjelent a kislány akkor szívem 200-t verte. De azóta ez már elmúlt sajnos, pedig jó lenne rettegni egy picit.

Majd talán az Amnesia: Machine for Pigs "megrémiszt" vagy esetleg az OutLast nevezetű horror játék. Lényeg, hogy bizakodva nézek az idei horror játékok felhozatal elé. :)

Bioshock-hoz vissza térve egy picit.
Csak nekem nem tetszik a játék annyira. Lehet, hogy velem van a baj.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #13
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8386.
Válasz BlacK_Bear #10. hozzászólására
Nem tudom, hogy képben vagy-e azzal a jelenettel amikor az első részben a Kórházban vagy és azt hiszem a shotit kapnád meg ( nem vagyok benne 100%-ig biztos) Egyszer csak lekapcsolt a lámpa és semmit sem láttam, csak egy körben. Csak a hangot hallottam, hogy valami rohangál mellettem és nevet, hirtelen rám ugrott. Ne ez volt az a jelenet ahol megijedtem.

Amúgy meg az Amnesiaból nem tudsz olyan Custom storyt mondani amit ne vittem már ki. Penumbra-t is kivittem már párszor az összes részt. És valami történ velem az elmúlt időben de nem tudok megijedni már semmitől.

Meg a Horror része a játéknak a "zombi" emberek, nem hinném, hogy bármely Hello Kitty kalandjaiban található horror. (Én ezen ok szerint kategorizálom a játékokat. Ha van benne zombi, vagy valami böszem ocsmány lény akkor az már szerény személyemnek horrort jelent.) Most jöhet az, hogy "egy csomó játékban vannak zombik meg bőszme ocsmány lények", "akkor most az is horror? "
Válaszom az lenne, hogy: Nem minden esetben.
Ha például alapból úgy adják, ki hogy EPICÜBERHIHETETLEN Horror játék akkor azt elfogadom annak. De ha pl.: Diablo (akárhanyadik) részében ott mászkál egy zombi az még nem horror.

Számomra még függ attól is, hogy milyen a körítése a játéknak.

Pl.: Fear- Horror (számomra)
Jericho - Nem horror
AVP - Nem horror
stb.
Igen, emlékszem arra az ominózus részre, először igazából csak zavart hogy nem látok semmit, nem tudtam hogy lőjem így lesz szerencsétleneket, megijedni nem igazán tudtam a jeleneten :D
Lehet csak én "nőttem ki" a horror stílust (FEAR-t majdhogynem kacagva vittem végig), nem igazán tudnak lázba hozni az ilyen "hú most de rád ijesztünk" stílusu jelenetek/játékok. Csak sajnos rossz szokásom, hogy sokszor összekeverem a horrort a nyomasztóval. Valóban igazad van, a Bioshock részben horror is, bár összefosatni nem akarta az embert. Viszont egy valóban nyomasztó és morbid hangulatú játékban, mint az Amensia, azért már megizzad az ember :D
avatar #12
pedalgep 2013. április 8. 969 hozzászólás 376.
ez a játék szigorúan tízpertíz
avatar #11
pampo 2013. április 8. 929 hozzászólás 396.
Nagyon jó játék volt! Viszont azt olvastam, hogy Ken Levinéknek meg kellett változtatni a játék befejezését, mert egy vallásos kolega felmondással fenyegetőzött. Kíváncsi lennék, hogy mi lett volna az eredeti befejezés... (Így is bazi nagyot ütött, talán még a Közönséges bűnözők c. film után volt az, hogy valami ennyit járt a fejemben)
avatar #10
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3288.
Válasz blbl #9. hozzászólására
Azért az hogy egyszer-kétszer megijedsz egy játékban, mert nem számítottál arra, hogy ott kiugrik egy ellenfél, még nem feltétlenül horror elem :D Én speciel egyszer sem ijedtem meg a játék alatt. Más dolog a nyomasztó, és a horror.
De ha nagyon szereted a jó sztori és a horror keverékét, ajánlom az Amnesia: The Dark Descent-et. (Ha jól tudom, a Penumbra sorozat is tőlük származik, nem játszottam vele, de azt beszélik, az is ugyan is olyan jó mint az Amnesia.)
Nem tudom, hogy képben vagy-e azzal a jelenettel amikor az első részben a Kórházban vagy és azt hiszem a shotit kapnád meg ( nem vagyok benne 100%-ig biztos) Egyszer csak lekapcsolt a lámpa és semmit sem láttam, csak egy körben. Csak a hangot hallottam, hogy valami rohangál mellettem és nevet, hirtelen rám ugrott. Ne ez volt az a jelenet ahol megijedtem.

Amúgy meg az Amnesiaból nem tudsz olyan Custom storyt mondani amit ne vittem már ki. Penumbra-t is kivittem már párszor az összes részt. És valami történ velem az elmúlt időben de nem tudok megijedni már semmitől.

Meg a Horror része a játéknak a "zombi" emberek, nem hinném, hogy bármely Hello Kitty kalandjaiban található horror. (Én ezen ok szerint kategorizálom a játékokat. Ha van benne zombi, vagy valami böszem ocsmány lény akkor az már szerény személyemnek horrort jelent.) Most jöhet az, hogy "egy csomó játékban vannak zombik meg bőszme ocsmány lények", "akkor most az is horror? "
Válaszom az lenne, hogy: Nem minden esetben.
Ha például alapból úgy adják, ki hogy EPICÜBERHIHETETLEN Horror játék akkor azt elfogadom annak. De ha pl.: Diablo (akárhanyadik) részében ott mászkál egy zombi az még nem horror.

Számomra még függ attól is, hogy milyen a körítése a játéknak.

Pl.: Fear- Horror (számomra)
Jericho - Nem horror
AVP - Nem horror
stb.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #9
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8386.
Válasz BlacK_Bear #7. hozzászólására
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
Azért az hogy egyszer-kétszer megijedsz egy játékban, mert nem számítottál arra, hogy ott kiugrik egy ellenfél, még nem feltétlenül horror elem :D Én speciel egyszer sem ijedtem meg a játék alatt. Más dolog a nyomasztó, és a horror.
De ha nagyon szereted a jó sztori és a horror keverékét, ajánlom az Amnesia: The Dark Descent-et. (Ha jól tudom, a Penumbra sorozat is tőlük származik, nem játszottam vele, de azt beszélik, az is ugyan is olyan jó mint az Amnesia.)
avatar #8
Underyx 2013. április 8. 83 hozzászólás 3162.
"[A Bioshock Infinite] nagyon szép, én nem láttam szebb huszadik század elején játszódó futurisztikus játékot." Mert aztán olyan nagyon nagy konkurrencia van a kategóriában :D—Bár mondjuk itt volt ez a gyönyörű mondat is: "Egy parti jelenetnél lettem figyelmes egy gyermekét karjában tartó anyára a semmibe meredve néz."
avatar #7
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3288.
Válasz blbl #6. hozzászólására
A "horror elem" helyett az első két résznél inkább arról volt szó, hogy ott már végbe ment a katasztrófa, mindenütt azt a sötét képett kaptad vissza, amivé Rapture alakult (minden szét van rombolva, a 'génmutált' Splicer-ek, Big Daddyk a Little Sisterekkel minden felé,stb.) Viszont Infinite-nél egy, virágzó városba érkezünk, ahol mindenki boldog, élvezi az életet. Aztán persze itt is megvan a "csoda város" sötét oldala,aka Vox Populi, de még mindig más, mint egy mondhatni zombik által ellepet vízalatti város.
Egyszerűen nem illett volna ide Rapture sötét, komor hangulata.
Félreértéss ne essék, imádom az első két részt, egyik kedvenc szériám mai napig, nagyon jó volt az a hangulat, illett az egész játékhoz, viszont itt teljesen más világba kerül az egész koncepció. Tökéletesen illett a játékhoz ez a hangulat, így tudta jól vissza adni Columbia egészét.
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #6
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8386.
Válasz BlacK_Bear #5. hozzászólására
Én meg azt mondom, hogy a Bioshock 1 és a 2 sokkal jobb mint az Infinite. Míg az 1-ben és a 2-ben volt egy kis Horror elem, az tette igazán jó minőségűre a játékot, mindehhez hozzá jött a Rapture csodálatos vízalatti világa ami a maga korában lenyűgöző volt. Infinte-ban megértem, hogy a Rapture-t leakarták cserélni. Meg is tették. De ha az Infinite-ba egy kis horrort csempésztek volna bele, akkor lett volna igazán ütős. És ténlyeg a Single sem rossz de minél előbb vidd ki a Bioshock 1-2-t.
A "horror elem" helyett az első két résznél inkább arról volt szó, hogy ott már végbe ment a katasztrófa, mindenütt azt a sötét képett kaptad vissza, amivé Rapture alakult (minden szét van rombolva, a 'génmutált' Splicer-ek, Big Daddyk a Little Sisterekkel minden felé,stb.) Viszont Infinite-nél egy, virágzó városba érkezünk, ahol mindenki boldog, élvezi az életet. Aztán persze itt is megvan a "csoda város" sötét oldala,aka Vox Populi, de még mindig más, mint egy mondhatni zombik által ellepet vízalatti város.
Egyszerűen nem illett volna ide Rapture sötét, komor hangulata.
Félreértéss ne essék, imádom az első két részt, egyik kedvenc szériám mai napig, nagyon jó volt az a hangulat, illett az egész játékhoz, viszont itt teljesen más világba kerül az egész koncepció. Tökéletesen illett a játékhoz ez a hangulat, így tudta jól vissza adni Columbia egészét.
avatar #5
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3288.
Válasz n1ven #4. hozzászólására
Egy Single-Player játéknál én mindig a történetet helyezem előtérbe, az elődjeivel nem játszottam, de az Infinite teljes mértékben lenyűgözött, a történet a földhöz csapott, nem is egyszer. Kissé rövid, de teljes mértékben megéri a pénzét.
Én meg azt mondom, hogy a Bioshock 1 és a 2 sokkal jobb mint az Infinite. Míg az 1-ben és a 2-ben volt egy kis Horror elem, az tette igazán jó minőségűre a játékot, mindehhez hozzá jött a Rapture csodálatos vízalatti világa ami a maga korában lenyűgöző volt. Infinte-ban megértem, hogy a Rapture-t leakarták cserélni. Meg is tették. De ha az Infinite-ba egy kis horrort csempésztek volna bele, akkor lett volna igazán ütős. És ténlyeg a Single sem rossz de minél előbb vidd ki a Bioshock 1-2-t.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #4
n1ven 2013. április 8. 466 hozzászólás 841.
Egy Single-Player játéknál én mindig a történetet helyezem előtérbe, az elődjeivel nem játszottam, de az Infinite teljes mértékben lenyűgözött, a történet a földhöz csapott, nem is egyszer. Kissé rövid, de teljes mértékben megéri a pénzét.
avatar #3
Drang 2013. április 8. 2730 hozzászólás 86.
Köszönet a bemutatóért! :kacsint:
Drang over and out!
avatar #2
-boE- 2013. április 8. 3633 hozzászólás 48.
nyan-nyana kis game!
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #1
Fygaroo 2013. április 8. 661 hozzászólás 562.
Ha szigorúan FPS-ként nézzük, akkor nem a legjobb játék a piacon, és aki csak szeretne lövöldözni egy jót, az ne vegye meg.
Ellenben a történet, amit elmesél (egy kis odafigyeléssel és jókora angoltudással felvértezve) lebilincselő. Persze aki játszott már a korábbi részekkel sejtheti, hogy észvesztő csavar lesz a játék végén. Töredelmesen bevallom nekem is szükségem volt egy kis online segítségre (google: Bioshock infinite ending explained), hogy minden részlet összeálljon, bár a nagyja tiszta volt.
A játék utolsó félórája megérdemel pár szót: itt szinte az FPS jelleg abszolút eltűnik, és egyfajta interaktív filmbe csöppenünk. Ha tudtuk/tudjuk követni az eseményeket idáig, ez a rész TELJESEN be fog szívni minket. Egy az egyben azonosulni tudtam a környezettel, és minden egyes új "jelenetnél" leesett az állam.
Összefoglalva: kezdő angolosoknak nem ajánlom amíg nincs belőle fordítás, azonban mindenki másnak igen. Az elvárásoknak megfelelően korszakalkotó harmadik (és sejtésem szerint záró) részt hozott a Bioshock.
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
Twitter Steam Youtube Chat RSS