Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Dota 2 újdonságok

Hírek 2013. február 23. Daffi24 1 hozzászólás 1668 olvasás Címkék: DotA 2

Dota 2 újdonságok

Nézzük csak mi újdonságok hozott nekünk az e heti Dota 2 frissítés, pontosabban az elmúlt két heti, ugyanis ebben a cikkben megpróbálom nagyvonalakban bepótolni a főbb változásokat és újításokat, régebbről is.

Az elmúlt pár frissítésben láthatjuk, hogy a Valve most inkább a közösségi fícsörökre állt rá jobban. Kaptunk hősleírásokat, kibővitett lehetőségeket a játékon belüli item buildek készitésére és használatára, combat log-ot, illetve mostantól akár egyszerre 2 vagy több csapat tagja is lehetünk.

Nézzük részletesebben az e heti változásokat:

- Játékon belüli hősleirások és item buildek készitése.
- Mostmár egyszerre akár több csapat tagja is lehetsz.

GAMEPLAY
- Javitva a backswing működése Invoker több skilljén is
- Javitva, hogy a Last Word-öt több minden is megszakithatta, pld.: Purge/Cyclone/stb...
- Javirva hogy a Last Word több chanelling varázslatot is megszakitott.
- Medusa a Captain's Mode tournament verzióban is engedélyezve.
- Javitva hogy a Healing Ward-nak nem marad meg a gyorsgombja levelezés után.

UI
- Jobb gomb lehetőség lett hozzáadva a combat log-hoz, azon belül is "Copy to clipboard", azaz másolás a vágólapra.
- Mostantól lehetőség van a Co-Broadcaster kamerájának a renderelésére, a dota_minimap_draw_cocaster_camera 0 parancsal.
- Új jobb gomb lehetőség lett hozzáadva a backpack-hez: az egész felszerelést, amihez az adott item tarozik, ráadhatjuk a hősre.

Update:
- Új szöveg lett hozzáadva ha nem a csapatodon belül team matchmakinglesz.
- Mostantól kijelzésre kerül a csapat logo a mini profilon, hogyha egy komplett party kerül kisorsolásra a csapatod ellen.
- Teljesitmény optimalizálás Morphling Morph ability-jén.
- Sok-sok item lett hozzáadva a random esésekhez a meccs végén.

BOTOK (eng)
- Adjusted hero roles of Windrunner (fewer last hits) and Meepo (more last hits).
- Made Death Prophet bot more likely to use Crypt Swarm in teamfights.
- Made Necrolyte bot a bit more hesitant about using Death Pulse when laning.
- Fixed bots dropping thousands of TP scrolls at the side shops.
- Practice with Bots difficulty and team settings are now saved.

 

HŐSLEÍRÁSOK: A steam közösségi oldalon illetve a játékon belül is (Learn > Builds tab) megtalálható az a rendszer, ahol Te magad is elkészítheted saját hősleírásod, vagy éppen böngészhetsz, olvasgathatsz és tanulhatsz mások hősleírásaiból, item build-jeiből:


Mi kell egy hősnek?
Oly sok választási lehetőség... Hogyan maradhatnék tovább a harcban? Melyik képesség kényszeríti térdre ellenfelem? Mennek-e ezek a csizmák a Divine Rapieremhez? Még a leghatalmasabb harcosnak is szüksége van mentorra; hagyd, hogy játékostársaid segítsenek Útmutatókkal és Hős-összeállításokkal megtanítani a stratégia részletesebb aspektusait.

Meglátogatva a Steam Közösség Útmutatók részét, mostantól részletes leírásokat nézhetsz meg kedvenc hőseidhez. Feliratkozhatsz hős-összeállításokra is, melyek a játékon belül megmondják, milyen képességeket fejlessz (és mikor), illetve milyen tárgyak felelnek meg legjobban igényeidnek.

Ha tapasztaltabb hősnek érzed magad, létrehozhatod saját hős-összeállításaid itt, a Dota2-com-on, majd megoszthatod azokat barátaiddal és a Dota 2 közösségével a Steam Közösségen keresztül.

Egyszerűen lépj be a Steambe, és kezdj hozzá!

Hasznos hivatkozások:
Belépés - Kezdj hős-összeállításokat készíteni!
Tudj meg többet a Steam Útmutatókról - Tudj meg többet az útmutatókról a Steam Közösségen
Steam Közösség - Böngészd más játékosok elérhető útmutatóit és Hős-összeállításait
K: Mi az a hős-összeállítás?
A hős-összeállítás mód arra, hogy egy játékos többet tudjon meg egy adott hősről. Az összeállítások hasznos tanácsokat nyújtanak arról, mely képességeket fejleszd és mikor, és mik a legjobb tárgyak hősödnek. Emellett stratégiák, taktikák és olyan egyéb tudás tárházai, melyeket a szerző megosztásra érdemesnek ítélt.
K: Mi a különbség egy útmutató és egy Hős-összeállítás között?
Az Útmutatók a Steam Közösség olyan funkciója, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindenféle Steames játékkal kapcsolatos tudásukat megosszák, beleértve a Dota 2-t is. A hős-összeállítások a Dota 2 egyedi jellemzői, melyek a játék közben adnak útmutatást, hogyan játssz legjobban hősöddel. Egy útmutató hivatkozhat hős-összeállításokra.
K: Hogyan hozhatok létre hős-összeállítást?
Lépj be a Dota2.com-ra itt.Automatikusan a helyi hős-összeállítás lapra kerülsz majd, ahol létrehozhatsz és szerkeszthetsz hős-összeállításokat. Minden összeállítás közvetlenül a Steam Felhőbe mentődik.
K: Hogyan tudom használni a hős-összeállításokat?

Hogy használhass egy hős-összeállítást amit készítettél, vagy amire feliratkoztál a Steam Közösségben, egyszerűen csatlakozz egy játékhoz és kattints a hős-összeállítás panel gombra a képernyő bal felső sarkában. Onnan láthatod a jelenlegi hőshöz tartozó alapértelmezett összeállítást, saját összeállításaid, az összeállításokat, melyekre a Steam Közösségben feliratkoztál, illetve a más felhasználók által közzétett legjobb összeállításokat.
K: Megoszthatom hős-összeállításaimat másokkal?
Sőt, kérünk rá! Csak használd a "Közzététel a Műhelyben" lehetőséget a hős-összeállítás lapon a Dota2.com-on. Közzéteheted privátként, hogy csak te lásd, csak Steames barátaidnak, vagy a nagyvilág számára. Miután közzétettél egy hős-összeállítást, az megjelenik a Steam közösségben, ahol mások feliratkozhatnak rá, megjegyzéseket hagyhatnak, értékelhetik, sőt még kedvencükké is tehetik. Mi volna jobb módja tudásod tesztelésének, mint közzétenni, hogy mások is kipróbálják?

 

CSAPATKÉSZÍTÉS: A játékos mostmár több csapatot is létrehozhat és egyszerre több csapat tagja is lehet. Az összes csapat a 'Team tab' allatt van listázva, a kiválasztott csapat pedig a profilján is megjelenik:

 

COMBAT LOG: Elkészült a combat log, azoknak akik szeretik számolni, vagy visszanézni az eseményeket. A combat lognak mostmár sokkal szebb és letisztultabb felülete van, illetve lokalizációra is lehetőség van, szóval itt sem kizárt a magyar nyelv a jövőben.Egyéb érdekességek: Egy Minigame lett hozzáadva a matchmaking felülethez. Tesztelheted item tudásod, nemutolsósorban pedig ezzel ütheted el az időt még vársz a meccsre. Illetve még ami változás, de kevésbé hasznos dolog, az az hogy megváltoztak a neutralok nevei:avatar #1
VeRychard 2013. február 24. 16 hozzászólás 7271.
lájk, sajnálom,hogy ennyit késett, én is hibás vagyok, de elkerült a számítógép mostanság :( következőkben már rendes kerékvágásban fog menni minden. \o/ hurray Daffi
Twitter Steam Youtube Chat RSS