Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Gyorsbillentyűk aktiválva

Hírek 2011. május 10. svc 24 hozzászólás 5637 olvasás

Gyorsbillentyűk aktiválva

Kedves játékostársaim!

Fejlődésre éhes új nemzedék segítése céljából elkészítettem egy korántsem teljeskörű program leírást. A három programnál létezik szebb, többcélúbb és több nyelven elérhető program is, de ezek a programok tökéletesen és hibamentesen működnek a mostanság egyre népszerűbb Win7 rendszerén is, valamint kettő ezek közül beállítható állandóra, így az esetleges feledékenységünk esetén sem kell kitabolnod a játékból és nem ér meglepetés az első ganknél sem. A programokból kettőt magam használok, a harmadikbéli tudásomat pedig egyik klántársam segítségével hoztam napi szintre. Nos ha még nem derült ki számondra, akkor elárulom, a három program a DotA elnevezésű Warcraft III mod teljesebb használatához segít minket (igen, téged is!) hozzá.

Íme a programok:

Customkeys.txt | Letöltés

Nos ezt a kisméretű segítőt nem is szabadna programnak hívnom, mivel mindösszesen egy txt-fájlról van szó. Ez a kis fájl a Warcraft III beépített progjamját kezeli, amennyiben a beállításoknál engedélyezésre került. Fontos megjegyeznem, hogy ezt játék közben nem változtathatod meg, de minden hős/creep összes képességét átalakítja és könnyen használhatóvá teszi egyszeri 5 perces munkával. Ez a kis segítség a hősők használatát könnyíti meg számunka azáltal, hogy az egyes hősők képességeit saját szánk íze szerint alakíthatjuk, konfigurálhatjuk. Én a legnépszerűbb és számomra legkönnyebb általános beállítást használom, de természetesen mindenki úgy állítok be magának, ahogyan legjobban kézre esik.

Nálam az "attack" az "A" billentyű, a "stop" az "S", a "hold" mivel viszonylag ritkán használom és amúgyis útban van maradt a "H" billentyűn. Nos eddig semmi újdonság, ez a warcraft3-ban is így van alapbeállításként. A trükk most következik, minden hős első "skill"-je "Q" betüre került, a második "W"-re, harmadik "E"-re és végül az ultimate képesség a "R" billentyű lenyomásával aktizálható (nálam). Ezen felül beállíthatunk még a 2 speciális képességre is alternatívákat, ez főleg a több billentyűt igénylő hősők esetében fontos (itt gondoljunk elsődlegesen olyan hősőkre, mint Puck, Spectre, Ezalor), de a beállításának kihagyása hidd el igencsak idegesítő, főleg hogy a megváltoztatására a játék befejeztéig nem lesz módod. Egy fontos hátrányára még fel kell hívnom a figyelmedet, ez az új és régi hősök képességeinek megjelenésél, valamint átdolgozásánál új txt fájlt kell készítened. Ezért ajánlott minden új map kijövetele után újra végigcsinálnod ezt a procedúrát.

A txt elkészítésére létezik egy honlap, hogy ne eggyesével kelljen beállítani mindent egy hatalmas szövegfájlban. http://www.drjones.dk/customkeys/generator.php

Az oldalon a fülek megnyitásával tudunk választani, az általános irányítások (Patterns), hősök/creepek (Heroes/Creeps) és akár a shoppok (Shops) billentyűbeállításai között. Én kevés hősnél módosítottam az általános billentyűkombinációt, de neked lehetőséged van ezt bármelyiknél megtenni, természetesen az általános beállítások is tökéletesen alkalmasak a játékra. A scriptnek egyébként egy elég használható Invoker alapbeállítása van. Ha mindent beállítottunk csak annyi dolgod van, hogy a "Generate" gombra kattintasz és az azonnal letöltésre kínált fájt bemásolod a Warcraft III mappájába. Ne felejtsd el ezek után a Warcraft elindítása után az "Options" fülnél engedélyezni a használatát. Ezzel beállítottuk a hősök mindennemű használatát segítő scriptet. De mi a helyzet az itemekkel? Nos erre a problémára a második program (igen ez már tényleg program) nyújt segítséget.

Warkey++ v6.4 | Letöltés

Nos ez a kis program igazi kis multifunkciós robotgép a DotA világában. Az itemeken kívül alkalmas makrók és különböző szövegek gyors beillesztésére a chatboxban. Elösször beszéljünk a hüvelygom... ühh, úgy értem az "Item" használati képességéről. Lehetőséget ad a 6 darab itemslot (tárgyhely) manuális beállítására, de tartalmaz előre beépített beállításokat is, például a "Alt+QWEASD" elég népszerű, több külföldi sztár játékosnál is (Misery is ezt a beállítást használja példának okáért). Macrot személy szerint nem használok, de lehetőség van például előre be"shiftelt" "skill" használatra is. Beállíthatod péládul a Earthshakernek a Dagger+Ulti+Totem+Fissure képességeket akár egyetlen gombleütésre, és az minden esetben ebben a sorrendben fog bekövezkezni a külön beállított gomb lenyomásakor (természetesen a siker esélyét nagyban megnöveli, ha ténylegesen ki is választod Earthshakert).

Ezen felül még van egy funkciója a kis mindenesnek - ez minden troll kedvene, így az enyém is - beállíthatunk öt általunk kiválasztott mondatot (tényleg bármit) és azt "Alt+0,9,8,7,6" lenyomásakor a chatbe automatikusan beillesztődik. A programot érdemes beállítani Windows inditásakori automatikus indításra valamint tray-b való elhelyezésére, így gyakorlatilag be sem kell kapcsolni soha. Amióta használom még csak le sem fagyott, egyszer sem. Egy kis problémájára viszont felhívom a figyelmedet, ez egy aprócska, de zavaró kis gond. Mivel a program maga kínai, így nem marahatott ki belőle az idétlen kínai reklám, minden indításkor megnyit egy IE-t (InternetError) és kis random reklámot dob ki, de ezt csak egyszeri alkalommal teszi és azt is indításkor, így nem túlzottan zavaró.

 

A harmadik és utolsó programunkat csak a magyar DotA közösségben kapott érdemtelenül sok felhasználót, de ígéretemhez híven erröl is kaptok tájékoztatást.

Dotakeys | Letöltés

Egy hasznát mégis látom a programnak, amíg nem jön ki a legújjabb customkeys, (ami általában 6-12h az új map megjelenésétől számítva), nem kell a jól megszokott billentyűzet kiosztásunktól megválnunk. Ez a program képes a fent említett két program minden előnyét magáévá tenni, azaz mind megfelelő "skill" és "item" kiosztásról gondoskodik, képes makrót kezelni és szöveget beilleszteni a chatbe. Létezik hozzá automatizmus, ahol csak a hős rövidítését kell beírnod és a program mindent elvégez magától, valamint van lehetőség manuális beállításokra is. Túlságosan elítélem ezt a programot, hiszen mident tud, amit a másik kettő, ráadásul csak egy dolgot kell beállítanunk.

De, igen most jön a DE! Én is ezt használtam addig, amíg egyszercsak elegem lett az idegsítő és kifejezetten zavaró hátrányaiból, amelyek szerencsére nem mindenkinél, de elég sokaknál jelentkezik. Első és talán legzavaróbb problémája a gyakori lefagyás, általában játék közben természetesen épp team-fightban  veszed csak észre, hogy a program leállt és ki tabolást igényel az újraindításhoz. Ami mondjuk ki nyugodtan; pubban még belefér, de CW-n aligha. A másik nem elhanyagolható problémája az a Win7-el való kapcsolata, ugyanis ilyen nincs. Kedves olvasó, most pár társad aki szintén ezt olvassa biztosan felhördül, hiszen nekik megy és ne mondjon ez a hülye ekkora égbekiálltó baromságot, de kérlek ne ítéld el őket, mert az író valószínűleg a saját tapasztalataiból beszél és neki bizony nem kis fejfájást okozott az annak idején.

Nem tudod most mit gondolj a fent említett programokról? A könnyebb döntés meghozása érdekében készítettem számodra egy pro-contra táblázatot, íme:

Customkeys+Warkey++

Pro:

- Nem kell minden játék előtt elindítani.
- Nem kell minden játék előtt beállítani.
- Nem fagy le.
- Nem tiltja használatát semmilyen Lan (nem mintha lenne ilyen MO-n).
- A programkettős minden szükséges feladatot ellát.
- Csak egyszeri beállítást igényel.

Contra:

- Ha valamit rosszul állítottál be, akkor a megkezdett gamet úgy kell lejátszanod (itemre nem vonatkozik).

Dotakeys

Pro:

- Egy program kezeli azokat a funkciókat amire a másik kettő képes (All-in-one).

Contra:

- Minden játék előtt el kell indítani.
- Minden játék előtt be kell állítani.
- Gyakran lefagy.
- Nem Win7 kompatibilis (szubjektív vélemény, van akinek megy, de nem egyedi eset).

Írta: Sammy

Te használsz bármilyen programot a hotkeyekhez?
Igen
svc _Cyberombre Balo_aka_But__t_me
GuardianAngel. Dancients__Crx Mortium
Noszferatu _SammY_ infyxi
illusioN Duplacsiga sg
Miner Zamorak reindeer
Akke__ nbk cassedi
Black_ SAYANFIGHTER skymanka
Nem
KaHu D0UBL3D Guerilla
Mad_tarkan_dogs
Talán
Wickedoff Creagan
avatar #24
chenyingying 2017. szeptember 26. 101 hozzászólás 2825.
ralph lauren outlet
polo outlet stores
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
cheap ray ban sunglasses
nba jersey
yeezy boost 350
oakley sunglasses wholesale
ugg boots outlet
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
uggs outlet
pandora jewelry
mont blanc outlet
canada goose jackets
lebron shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
michael kors outlet
nike shoes outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
coach outlet store online
nike shoes
ray ban sunglasses
uggs outlet
polo ralph lauren sale
coach outlet canada
uggs outlet
nike shoes outlet
ralph lauren shirts
kate spade handbags
cheap nfl jerseys
moncler jackets
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
tory burch sandals
canada goose outlet
hermes belts outlet
canada goose outlet
coach outlet online
uggs outlet
christian louboutin shoes
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
pandora outlet
coach outlet
mont blanc pens
canada goose outlet store
true religion jeans
mulberry outlet
nfl jerseys
cheap ugg boots
canada goose jackets
cheap nba jersey
christian louboutin shoes
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
coach outlet
pandora jewelry outlet
nike shoes
canada goose jackets
valentino outlet
puma shoes
valentino outlet
cheap ray bans sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
canada goose outlet
true religion outlet online
coach factory outlet
polo shirts men
cheap ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
pandora outlet
canada goose
canada goose outlet
polo ralph lauren
true religion outlet
pandora outlet
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
fitflops clearance
michael kors outlet
canada goose
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
cheap mlb jerseys
mont blanc outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
fred perry polo
coach outlet online
pandora charms sale clearance
nike outlet
fitflops sale
pandora outlet
mbt outlet
ugg outlet store
coach outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo outlet
canada goose outlet
longchamp handbags
canada goose outlet
yeezy boost 350 v2
longchamp handbags
canada goose outlet
canada goose sale
mcm backpack
ray bans sunglasses outlet
adidas yeezy shoes
ugg outlet online
uggs outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet
mont blanc pens
coach outlet store online
michael kors outlet online
ugg outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nhl jerseys
adidas outlet store
cheap jordans
polo ralph lauren outlet
jordan retro
ugg outlet
ed hardy
ugg boots australia
uggs outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
canada goose parka
ralph lauren uk
ray ban pas cher
fred perry shirts
ray ban
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
canada goose outlet
true religion outlet store
michael kors outlet online
mont blanc pens
adidas nmd r1
ralph lauren shirts
ralph lauren shirts
kate spade outlet online
coach outlet online
ugg boots
fitflops sale clearance
ugg outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
ugg boots
nike outlet store
coach factory outlet
lacoste polo
kate spade outlet
kate spade sale
cheap ugg boots
mbt shoes
fred perry polo shirts
kate spade handbags
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ralph lauren
air jordan shoes
ralph lauren
coach factory outlet
canada goose jackets
fred perry
coach outlet store online
adidas outlet
ugg outlet
nike shoes
ugg boots
polo ralph lauren
ugg boots
ray ban sunglasses on sale
tory burch shoes
christian louboutin sale
cheap uggs
polo ralph lauren
ugg boots
coach factory outlet
ralph lauren uk
coach outlet online
adidas yeezy shoes
fitflops sale
pandora outlet
oakley sunglasses
tory burch handbags
canada goose outlet
nike outlet
hermes birkin
fitflops shoes
canada goose outlet
christian louboutin outlet
air jordan 4 retro
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
ugg outlet
cheap ugg boots
ugg outlet
asics outlet
true religion jeans
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
canada goose outlet store
ray ban sunglasses outlet
mulberry bags
canada goose jackets
ralph lauren
canada goose outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
coach outlet
canada goose jackets
christian louboutin
adidas shoes for men
adidas yeezy
ugg outlet online
cheap jordans for sale
nike outlet store
moncler coats
prada outlet store
ralph lauren
moncler jackets
coach factory outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses outlet
uggs outlet
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
ugg outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet online
pandora bracelet
polo ralph lauren outlet online
polo outlet
true religion outlet
canada goose outlet stores
nike shoes
cheap jordans for sale
coach outlet online
polo outlet
kate spade purses
canada goose outlet
ray ban sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ugg boots outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
michael kors outlet clearance
fitflops sale clearance
michael kors outlet online store
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
ralph lauren pas cher
michael kors outlet store
polo ralph lauren
michael kors outlet
lunette ray ban
hermes outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
canada goose jackets
ed hardy outlet
michael kors outlet
ugg outlet
cheap mlb jerseys
mbt shoes outlet
cheap jordan shoes
canada goose outlet
fitflop sandals
pandora bracelet
nike outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
pandora charms
ugg boots
oakley sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet online
polo ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
kate spade outlet store
pandora outlet
ugg boots
polo outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
prada outlet stores
cheap snapbacks
polo ralph lauren factory store
coach outlet
jordan retro shoes
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet store online
canada goose outlet
michael kors outlet
longchamp outlet online
cheap ugg boots
ugg outlet store
ugg outlet
pandora jewelry
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
true religion outlet
coach outlet store online
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti outlet
valentino shoes
mont blanc pens
mbt outlet
canada goose
canada goose outlet
michael kors outlet online
adidas superstar
pandora jewelry sale
michael kors outlet online
polo shirts
ugg boots
christian louboutin outlet
air jordan 4
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
ugg outlet
mont blanc outlet
fred perry shirts
coach factory outlet
ugg outlet
michael kors handbags
canada goose outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
christian louboutin
longchamp outlet
polo outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet
pandora jewelry
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
polo ralph lauren
christian louboutin
michael kors outlet online
canada goose jackets
polo ralph lauren
longchamp bags
cheap jordans
mbt shoes
ugg boots
prada outlet store
michael kors outlet
michael kors outlet online
kate spade bags
adidas outlet online
mont blanc
canada goose outlet
canada goose jackets
coach outlet
coach outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
fred perry polo
ralph lauren outlet
ferragamo shoes
ray ban sunglasses for men
polo ralph lauren
pandora jewelry
coach outlet online
polo ralph lauren
coach outlet online
ralph lauren uk
ugg outlet online
ralph lauren polo
michael kors outlet store
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors handbags
kate spade outlet store
uggs outlet
asics running shoes
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
pandora outlet store
air jordan shoes
ralph lauren
nike shoes
mcm outlet
uggs outlet
pandora jewelry
coach factory outlet
ralph lauren uk
coach outlet store online
oakley sunglasses
ferragamo outlet
uggs outlet
uggs outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
pandora charms
fred perry polo shirts
ray ban sunglasses
canada goose outlet store
adidas superstar shoes
mlb jerseys wholesale
ray ban sunglasses
uggs outlet
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet online store
pandora charms
snapbacks wholesale
adidas yeezy
cheap ugg boots
michael kors outlet online
canada goose
nike outlet store
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet
polo shirts
coach factory outlet
canada goose jackets
cheap ugg boots
canada goose jackets
uggs outlet
ed hardy clothing
ugg outlet
cheap mlb jerseys
tory burch outlet
polo outlet
lacoste clothing
ralph lauren
canada goose outlet store
nike shoes
uggs outlet
ralph lauren polo
canada goose outlet
polo ralph lauren
longchamp outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
cheap ray bans
canada goose outlet
ugg boots
yeezy shoes
polo ralph lauren
ugg boots
yeezy boost 350
coach outlet online
ugg boots clearance
mbt shoes clearance outlet
coach outlet
ralph lauren
michael kors outlet store
ultra boosts
coach canada
polo outlet
christian louboutin sale
coach outlet
pandora charms
ugg outlet
michael kors outlet
ugg boots
true religion jeans sale
fred perry clothing
cheap ugg boots
canada goose jackets
mulberry bags
fitflop sale
cheap uggs
prada outlet online
adidas outlet online
polo ralph lauren outlet online
moncler outlet
coach outlet
yeezy boost
coach outlet clearance
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online
ugg boots
valentino shoes
michael kors outlet online
kate spade handbags
michael kors outlet clearance
mlb jerseys wholesale
nike factory outlet
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
uggs outlet
true religion
canada goose jackets
moncler outlet online
nike shoes
nike outlet
polo ralph lauren
ralph lauren uk
adidas nmd
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
pandora charms
kate spade outlet
adidas shoes for women
mulberry uk
polo outlet
nike shoes for men
mulberry handbags
nike air jordan 4
canada goose outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
uggs outlet
kate spade outlet
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
mont blanc outlet
giuseppe zanotti shoes
polo shirts
michael kors outlet online
ugg boots outlet
christian louboutin outlet
canada goose jackets
christian louboutin shoes
coach factory outlet
coach outlet
canada goose outlet
adidas yeezy boost
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
pandora bracelet
canada goose outlet store
cheap nhl jerseys
adidas shoes
canada goose outlet store
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
air max 90
coach outlet store online
ralph lauren polo
coach outlet online
kate spade sale
kate spade handbags
adidas ultra boost
nike outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren pas cher
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
cheap uggs
polo outlet
longchamp outlet
ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach outlet online
michael kors handbags
asics shoes
ugg outlet
valentino outlet store
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
christian louboutin shoes
polo outlet
coach factory outlet online
ugg boots
pandora jewelry
cheap jordans
coach outlet
coach outlet
coach outlet online
vintage nhl jerseys
uggs outlet
ugg outlet
canada goose outlet
uggs outlet online
michael kors outlet online
mont blanc
uggs outlet
adidas yeezy shoes
moncler jackets
pandora charms
pandora jewelry
jordan shoes
coach factory outlet
moncler outlet
coach outlet
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap ugg boots
longchamp outlet store
air jordan shoes
uggs outlet
lacoste shoes
christian louboutin uk
adidas yeezy boost
moncler sale
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys
adidas outlet
michael kors handbags
nike outlet store
polo outlet
kate spade handbags
coach factory outlet online
ugg outlet
oakley sunglasses for men
christian louboutin shoes
cheap nike shoes
michael kors outlet
cheap authentic nba jerseys
avatar #23
_SammY_ 2013. február 23. 1000 hozzászólás 361.
Válasz Laci0911 #22. hozzászólására
Szia Sg! Nekem egy problémám lenne amit szerintem te tudnál orvosolni és nagyon meg is köszönném! Szval Warkeyt letöltöttem megnáztem kb 4 tutorial vidot és midnengyiket ugyanugy követtem lépésröl lépésre. Végén Save to CustomKeys.txt-re mentem és elmentette automatán a mappába! Elinditottam a játékot és minden ment. Kivéve hogy kb semmit nem csinált meg a Bindböl! Semmit nem állitott be! Probáltam azt is hogy kitrölöm a régieket és csak azt hagyom bent de ugy sem müködött maradt a régi keyBind! Mi a teendő? Ha Sg-n kivül más is tudja a választ akkor légyszives irja le! Köszönöm előre is a válaszokat!! :D
2 éves poszt miatt kérdezel!!! inkább küldök dota2 keyt csak hagyjukmár!
Moderálva by Noszi. xD
avatar #22
Laci0911 2013. február 23. 1 hozzászólás 18869.
Válasz sg #18. hozzászólására
használjatok autowarkeyt, soha semmi bajom nemvolt vele, egyszer sem fagyott le meg semmi. 1x beállitod a gombokat, azt soha tobbet nemkell elinditani/állitgatni. magátol megy
Szia Sg! Nekem egy problémám lenne amit szerintem te tudnál orvosolni és nagyon meg is köszönném! Szval Warkeyt letöltöttem megnáztem kb 4 tutorial vidot és midnengyiket ugyanugy követtem lépésröl lépésre. Végén Save to CustomKeys.txt-re mentem és elmentette automatán a mappába! Elinditottam a játékot és minden ment. Kivéve hogy kb semmit nem csinált meg a Bindböl! Semmit nem állitott be! Probáltam azt is hogy kitrölöm a régieket és csak azt hagyom bent de ugy sem müködött maradt a régi keyBind! Mi a teendő? Ha Sg-n kivül más is tudja a választ akkor légyszives irja le! Köszönöm előre is a válaszokat!! :D
avatar #21
Snow 2011. május 15. 1 hozzászólás 20650.
Dk-hoz még annyit, hogy ha win7-ed van, akkor "run as administrator"(futtatás rendszergazdaként) és működni fog.
avatar #20
494134 2011. május 14. 3 hozzászólás 13292.
Esetleg érdemes megemlíteni a DotaToolKit-et by Crisgon. Elég profi kis progi, főleg invoker usereknek hasznos : )
avatar #19
Válasz _SammY_ #17. hozzászólására
Válasz Crendox #14. hozzászólására
win7ben ez előforduló probléma, én is ezért cseréltem le, megoldása: használj warkeyt az nem kapcsol ki, és még többet is tud, amugy az nem a customkeys amit használsz hanem annak a kiegészítő item sriptjét csak hogy tudj rá hivatkozni hogyha baj van.

Válasz fubuthepuppet #15. hozzászólására
a jobb és bal oldani windows gombokat tiltja le ingame.
xp :D
és am azóta ilyen h volt frissítés 2.2 re asszem...
avatar #18
sg 2011. május 11. 34 hozzászólás 5126.
használjatok autowarkeyt, soha semmi bajom nemvolt vele, egyszer sem fagyott le meg semmi. 1x beállitod a gombokat, azt soha tobbet nemkell elinditani/állitgatni. magátol megy
"Én ismerem a kani adminokat személyesen is" by Black
avatar #17
_SammY_ 2011. május 11. 1000 hozzászólás 361.
Válasz Dancients__Crx #14. hozzászólására
én coustomkeyssel tolom, de van 1 olyan idegesítő szokása, h magától kikapcsol, minden figyelmeztetés, és hang nélkül. ilyenkor van h csapkodom az item gombját, és értetlenül nézem mirét nem csinál semmit. (érdekes h csak az itemek nem működnek ilyenkor, a skillek igen) ezt elkerülendő, folyamatosan nyomogatom (má reflexszerüen) az f5 öt meg az f6 ot (f5 script kikapcs, f6 scripft on), hogy mindig menjen.
ilyen jelentkezett e valakinél, és tud e rá vki megoldást?

én speciel ezt a hibát leszámítva kurva elégedett vagyok ezzel
Válasz Crendox #14. hozzászólására
win7ben ez előforduló probléma, én is ezért cseréltem le, megoldása: használj warkeyt az nem kapcsol ki, és még többet is tud, amugy az nem a customkeys amit használsz hanem annak a kiegészítő item sriptjét csak hogy tudj rá hivatkozni hogyha baj van.

Válasz fubuthepuppet #15. hozzászólására
a jobb és bal oldani windows gombokat tiltja le ingame.
Moderálva by Noszi. xD
avatar #16
_SammY_ 2011. május 11. 1000 hozzászólás 361.
Válasz fubuthepuppet #15. hozzászólására
Warkeyst használok már kb. 1 éve és megvagyok vele elégedve. Csak azt nem tom hogy mi az shield left,right.
a jobb és bal oldani windows gombokat tiltja le ingame.
Moderálva by Noszi. xD
avatar #15
Warkeyst használok már kb. 1 éve és megvagyok vele elégedve. Csak azt nem tom hogy mi az shield left,right.
avatar #14
én coustomkeyssel tolom, de van 1 olyan idegesítő szokása, h magától kikapcsol, minden figyelmeztetés, és hang nélkül. ilyenkor van h csapkodom az item gombját, és értetlenül nézem mirét nem csinál semmit. (érdekes h csak az itemek nem működnek ilyenkor, a skillek igen) ezt elkerülendő, folyamatosan nyomogatom (má reflexszerüen) az f5 öt meg az f6 ot (f5 script kikapcs, f6 scripft on), hogy mindig menjen.
ilyen jelentkezett e valakinél, és tud e rá vki megoldást?

én speciel ezt a hibát leszámítva kurva elégedett vagyok ezzel
avatar #13
_SammY_ 2011. május 11. 1000 hozzászólás 361.
Válasz Noszferatu #12. hozzászólására
Én is DKt használtam és néha befosott altabnál, w7/64bit alatt!
Nos az általam használt két program bárki igényét képes kielégíteni és nem kell újraindítgatni, beállítani őket, Nos %ot nem kapok értükugyhogy azt használtok ami jól esik, de ma ez a két legjobb, bár nem mindenkinek, de a nagy többségnek tökéletes
Moderálva by Noszi. xD
avatar #12
Én is DKt használtam és néha befosott altabnál, w7/64bit alatt!
Moderálva...
avatar #11
Creagan 2011. május 11. 197 hozzászólás 1746.
Válasz astor #10. hozzászólására
Dotakeys saját tapasztalatok:
dotakeysnél engem is az idegesít, hogy alt tabolás után nem működik és újra kell indítani. viszont nálam nem kell minden játék előtt beállítani
Nekem Alt+Tabra nem szokott bekrepálni, érdekes
géesponthu
avatar #10
astor 2011. május 11. 2510 hozzászólás 99.
Dotakeys saját tapasztalatok:
dotakeysnél engem is az idegesít, hogy alt tabolás után nem működik és újra kell indítani. viszont nálam nem kell minden játék előtt beállítani
avatar #9
cassedi 2011. május 10. 96 hozzászólás 2926.
jofele ismertetö. gj.
amugy enis a dotakeyst hasznalom. eddig soha nem volt vele problemam bar en skilleket nem szoktam atbindelni csak itemeket. warkeys meg elegfaszanak tünik majd ha lesz sok szabadidöm letesztelem.
zero conscience.
avatar #8
_SammY_ 2011. május 10. 1000 hozzászólás 361.
Válasz SAYANFIGHTER #6. hozzászólására
Én azt szeretném megkérdezni, hogy az inventorykat nem szükséges beállitani? Vagy az jó úgy ahogy van alapból a numpadra beálitva? Meg még azt, hogy a shopokban 4x3 db item van akor azt hogyan állitják be, mert zt irtad, hogy az ALT+ QWEASD-re van állitve de az csak 6 itemet takar. Vagy nem igazán értem. :D
A segítséget előre is köszi, a többi része szerintem érthető és nagyon köszi! :)
Amit én leírtam azok a hős meglévő itemeit használják, de a customkeysnél van lehetőség beállítani a taverneknél az itemeket külön. Ez persze csak a megvásárlásukra vonatkozik nem a használatukra. Sokak szeretik be"bind"-elni a TP tekercset vagy observer wardokat hogyha gyorsan szeretnének bevásárolna.
Moderálva by Noszi. xD
avatar #7
Creagan 2011. május 10. 197 hozzászólás 1746.
Válasz sg #3. hozzászólására
de en nem ezt a warkeyt hasznalom. nekem mas van. autowarkey. creagen en meg kb 1 éve beállitottam,es azota hozza se nyultam, elsem kekll inditani, magától megy amikor elinditod a war3at
Te egy igazi hős vagy :D
géesponthu
avatar #6
Én azt szeretném megkérdezni, hogy az inventorykat nem szükséges beállitani? Vagy az jó úgy ahogy van alapból a numpadra beálitva? Meg még azt, hogy a shopokban 4x3 db item van akor azt hogyan állitják be, mert zt irtad, hogy az ALT+ QWEASD-re van állitve de az csak 6 itemet takar. Vagy nem igazán értem. :D
A segítséget előre is köszi, a többi része szerintem érthető és nagyon köszi! :)
avatar #5
nbk 2011. május 10. 72 hozzászólás 3451.
Válasz Creagan #2. hozzászólására
Nekem a Dotakeys vált be legjobban, utóbbi pár hónapban egyszer sem fagyott le. A beállítása pedig minden game elején összesen 6 gomb lenyomásával lehetséges.
Nekem se fagyott le eddig egyszer se.

Es nemkell ujrainditani minden game elott, hanem csak a hos roviditeset kell beirni.
avatar #4
svc 2011. május 10. 699 hozzászólás 536.
A későbbiekben az Ismertetők között is megtaláljátok majd!
avatar #3
sg 2011. május 10. 34 hozzászólás 5126.
de en nem ezt a warkeyt hasznalom. nekem mas van. autowarkey. creagen en meg kb 1 éve beállitottam,es azota hozza se nyultam, elsem kekll inditani, magától megy amikor elinditod a war3at
"Én ismerem a kani adminokat személyesen is" by Black
avatar #2
Creagan 2011. május 10. 197 hozzászólás 1746.
Nekem a Dotakeys vált be legjobban, utóbbi pár hónapban egyszer sem fagyott le. A beállítása pedig minden game elején összesen 6 gomb lenyomásával lehetséges.
géesponthu
avatar #1
sg 2011. május 10. 34 hozzászólás 5126.
warkeys da best
"Én ismerem a kani adminokat személyesen is" by Black