Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

IMPHUN 

IMPHUN

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Zelenyánszki Tamás
27
férfi
Budapest
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://www.masseffect.hu
E-mail cím: nem publikus
MSN:

BECUP Bad Comapny 2 események a Battlefield.hu mix team tollából 2010. augusztus 29. IMPHUN 9 hozzászólás 30606 olvasás

A blogot BECUP szüneteiben és mérkőzések végén írtam és a végét itthon.

Üdv skacok!!

Bevezetésnek 5 csapat jutott ki a BECUP -ra a *818*, GIGABYTE, coRDHA, HUN4CE & .H_R_T. és utoljára a BF.hu mix team.

A megérkezés:

Hát a megérkezésünk zökkenő mentes volt Rokakoma itt volt jóval előttünk itt tesztelte nekünk a hálózatot és már teljesen felkészült a BECUP nyújtotta nagy csatákra. Én Dr.Sin el és Victorman el jöttem együtt és már a kocsiban kiderült, hogy csak 8 ember lesz mivel 2FAST lemondta bár a gépét itt meg tudnák csinálni de így sem Az asztalunkhoz megérkezve öszedobtuk a gépeinket Sin hátra ment a sajtósokhoz és most is közvetít nekünk az eseményekről és velünk együtt versenyzik a többiekkel. A Csarnok ahol vagyunk hatalmas és zajos főleg attól hogy a CS sek "meglepődnek" és örülnek. Kettő asztalunk van ahova BC 2 -sek cuccoltak. Mögöttünk (nekem) a HUN4CE mellettük a coRDHA és a GIGABYTE. Mellettünk a Cordha egy része és a *818*. Amúgy semmi extra nem volt a kipakolásnál mindenkinek elsőre elindult a gépe nem volt szükség csavarhúzóra. Bár Srah nem tudott bejelentkezni BC2 ben de ezt is megoldottuk!

Első fordulók (ELSŐ NAP):

A 818 asok a CoRDHA val és a HUN4CE & .H_R_T. a Gigabyte al küzdött meg a BF Mix létszám hiány miatt nem tudott kiállni az nap a létszám miatt és másnap ismét emberhátrányunk volt mivel Hurricane fogászaton volt pénteken és nem tudodd jönni bár sin behívta 8:00 ra Szombatra de nem jelent meg és nagyon sokáig nem is volt elérhető.... A CoRDHA megverte a *818* at és a Gigabyte megverte a HUN4CE eseket.

Viszonylag hamar vége volt azután lazítottunk söröztünk beszélgettünk ismerkedtünk. Végül is egy nagyon jó társaságba kerültünk. Éjfél múltán a 818 eltávozott aludni a coRDHA nyüstölte a gépeit. A Gigabyte elvonult szállásra. A HUN4CE pedig tovább gammelt Publicon :D.

Hajnali 3 környékén együtt feküdtek azok akik a MIX-ből itt maradtak. Rokakoma,kovacs és Badco elmentek haza így Viktorman és én maradtunk kint aludni. Amúgy HUN4CE felével k az asztal alatt aludtunk a földön. Ugye milyen eredeti??? :D

Amúgy Sipit az egyik külföldi lefényképezte és szerintem valami hardcore kocka ként fogja beállítani és kiteszi a netre :P

Második nap

Hát 4 óra alvás után ébredtünk fel és 7:30 ra a HUN4CE már harcra kész volt. Később szállingóztak a tagok be de időben megvolt a létszám és indult a BF mix első menete a *818* ellen Atacama Desert en. Az első kört sikerült megnyerni 56:0 -ra nyert a MIX de a következő körben a *818* elkente a szánkat 0-70 re. Aztán jött a Gigabyte akik alattomosan játszottak. Szó szerint feljöttek a bázisba és leszületés pillanatában küldték a fejest MG36 -al aminek mi nagyon örültünk..... és ez Arica Harbor map -on volt. A HUN4CE a CoRDHA és *818* csapatoktól kikapott mind a két körben DE amikor velünk MIX el kerültek szembe akkor szerezte az első győzelmét. 56-0 -ra. A következő körben pedig 0-15 megvertük a HUN4CE csapatát Port Valdezen.

Most jelenleg folyik a Squad Rush Bajnokság. Eddig a Gigabyte szinte mindenkit elsöpört. A MIX csapat eddig kikapott a Gigabyte és döntetlent játszott a *818* al. Ezt írtam valamikor 3- 4 fele.
Nah most jelenleg 0:19 van és vége a rendezvénynek de még nincs vége a híreknek. Miután intenzíven mentek az események nem sokra emlékszek de igyekszem valamennyire vissza emlékezni!! Na szóval a mix team az intenzíven harcolt és 3 vereség 4 Győzelem és 1 döntetlen el lett a negyedik a 4v4 kupában első 2 helyen a Gigabyte 4 csapata lett és harmadik lett a coRDHA egyik csapata tőlük kicsit lemaradva a negyedik helyen a Battlefield.hu mix team. Az ütközetek nagyon intenzívek voltak szünet kb 4-5 perc volt mindenki mindenkivel mint mix tag és később csapat kapitánó. Szerveztem az ütközeteket és mindenkivel nagyon jól gond nélkül tudtunk játszani bár nekem 1x kezdés előtt a BC kinyírta magát és vitte a windows asztalt is (vagyis nem tudtam semmit sem csinálni) ezért kellett egy gép restart ami elég lassú volt és Amiga csapata kicsit türelmetlen volt mivel végeznünk kellett időre de erről kicsit később. Szóval az utcsó két meccs a *818/1* és a .H_R_T. Ellen volt. A *818/1* ellen vívtunk ki döntetlent. A H_R_T az kemény dió volt mivel mi támadtunk és éppen hogy csak sikerült a team el elérni azt hogy felrobbantsuk a pontot akkor körülbelül 4 ticket -ünk volt azután már egyszerű volt valamelyest bár az utcsó ponton a házban (amúgy Panama Canal volt Sqr-ben). Ez a kör pedig győzelemmel zárult.

A Squad Rush ok után következett a BECUP Vs. Public ami nagyon fergeteges volt mivel a pódiumon lévő gépekkel toltuk ami a nagy képernyős FULL HD tv ment az egész és először az Atacama Desert map ment amin a kint lévő csapatok tagjai mentek az otthoniak ellen.

Első körben is voltak 818 asok de ők menni akartak de megvárták az eredmény hirdetést és utána távoztak a Gigabyte csapattal együtt. Aztán mindenki szép sorjában távozott de előtte még letoltuk a második kört Port Valdezt de megint csak BECUP team győzedelmeskedett.

Miután minden megvolt mindenki ment haza kivéve a HUN4CE & .H_R_T. És MIX ből Victorman és én maradtunk kint.

Jelenleg éppen aludni készülődünk és ma megpróbálunk felkelni a 10 kor kezdődő tombolára.

Amúgy jól elvagyunk jókat marháskodunk de Apavik,Geri és Keresztapu már régen durmolnak vagy nem de lehet, hogy csak a túl sok energia italtól hallucinálok :D (3 nap hajnali 3:00)

Hazamentelek (2 nap vége és 3 nap eseményei) : miután megvolt az eredmény először a *818* aztán a Giganbyte és végül a teljes coRDHA. Egyénileg a MIX ből badco és kovácsadam ment haza (nekik utólag is köszönöm a sört és rókának is!!!!) rokakoma val.

Így végül kinmaradt a HUN4CE & H_R_T és a MIX 2 embere Victorman és én. Nagyon jól éreztük este kicsit lazítottunk bár Victor előbb ment el aludni és ha esetleg nem tudott volna tőlünk aludni akkor nagyon bocsi :D túl boldogok voltunk + az a Redbull Shot os üveg Green hibája mert elugrott előle :PPP. Szóval volt egy kis buli a Karaoket nem kockáztattuk meg mert amit hallottam kint az felborzolta a szőrt a hátamon + voltak jó sokan akiben töltés volt. Szóval kicsit publicoltunk én írtam a blogot. közben Green és Mogyi szétkapta a gépét. Mikor aludni tértünk Mogyi és sipi a földre szálltak. Green és én inkább választottunk a székeket de nekem így is nyomta a rohadt lába vagy milye az egyik bordámat. Szóval 3 - 3:30 fele tértünk aludni jól is ment míg valamelyik emberke akit szívesen megdicsérnék kinyitotta az ajtókat hajnalban!!! Szal nem csak mi ébredtünk fel a rohadt hidegre hanem a környezők is téli felszerelést húztak magukra!! Végül 7:30 v 8:00 kor ment az ébresztés amire mind felébredtünk.
Akik kint aludtak mind egyből ébredtünk

De az elvonult team ből:
Először Apavik ébredt fel aztán Geri végük majd 1 óra után Keresztapu mászott elő mint egy nagyon álmos medve.

Hát 10:00 kor nem volt tombola csak később szóval egy kis késéssel kiderült hogy nem nyertünk semmit :PPP Ezután Keresztapu Geri és Apavik eltűnt (bár én nem láttam őket). Aztán szép sorjában Mogyi ment Sipivel del környékén aztán Green meg valamikor 1 tájékán ment el és én maradtam egyedül. Bár nem anyira mert utólag kiderült hogy 2 gigás még kint maradt. De nem igazán beszégettünk volt arról szó hogy Public meg minden de nem elég volt a BF arra a napra. Értem kb háromkor jöttek és így is 4 re értem haza. kb 6 kor feküdtem le az ágyba hogy nézzem a TV-t de kb 15 perc alatt úgy elnyomott az álom hogy valamikor most 9 kor ébredtem fel. Ami így is 16 óra alvás. :D

Személyes véleményeim:
Én először voltam ilyen rendezvényen mint a többiek és nagyon élveztem a csapatunk jó volt bár nem volt összeszokás az elején de végére már ment a kommunikáció rendesen és sikerült a 4v4 -ben a negyedik helyet megszerezni. A szűntekben jókat beszélgettünk, illetve a többiek voltak boltban és hozták a sört. A rendezvényen osztogattak Red Bull -t és a kis testvérét a Shoot -ot is. Volt energia és koppanás:(. Örültem, hogy végre a találkoztam a többiekkel és tudom hogyha valami lehetetlen pózból lelőnek akkor nem CHEAT hanem gyakorlat. Jókat dumáltunk még más csapatokkal de én inkább kerültem a gigabyte -ot nem tudom miért. Bár annak örülök, hogy végre adhattam egy taslit a Green -nek :D Láthattam a HUN4CE egy részét azokat akikkel nap mint nap játszom bár így is hiányzott egy Psyho egy Darta és nagy Kovalsky!! Tök fun volt az egész bár Conquest nem úgy sikerült ahogy terveztük de a 4v4 ben sikerült többeket magunk mögé utasítani. A 818 egyik csapata ellen készülődés előtt asszem Mazsi nak mondtam, hogy a fejeden a szemem és minimum 2 headshoot ot kapsz. Ebből csak egy lett de így is megmondtam neki hogy kap fejest tőlem!!! Vagy ez Amiga volt nem tudom :::P. Amúgy nagyon erőltetett tempóban mentünk kb 5-10 perces szünetek voltak a 30-40 perces folyamatos harcok közben. Bár a szenzáció az volt hogy pont az egyik szünetben érkezett meg az INGYEN SÖR!!!! :D amit muszáj volt kint meginni és ezzel kicsit több mint 20 perces szünethez jutatott minket amit áldok mert már nagyon fel mozoghatnékom volt. Bár utána újra meccs :))) és egy győzelem. Mikor vége volt a 4v4 nek akkor kiderült az is hogy megyünk a lelátóra a PUBLIC gamerek ellen tolni :D Nah most az úgy nézett ki hogy 10 gép és 10 hatalmas FULL HD TV amin keresztül a többiek látták azt hogy mit csinálunk :))) igaz hogy kb 45 perces csúszásban voltunk technikai gondok miatt de így is amikor elkezdődött iszonyú jó volt :). Atacama Desert amin a PRO csapat végig száguldva már a Public team Baset támadta. Ez ment körülbelül 2 körön keresztül aztán vége lett Atacama map nak és jött az eredmény hirdetés amit megtudtok nézzni az oldalon és a második kör :) Akkor kovacsadam lejött és bedco maradt mert Victor nem akart felmenni és akkor a gyors csere után felmentem. Nagyon nagy volt nekem ez örök élményem marad, hogy ott lent mindenki látta hogyan tolják a Bad Company sok az ipart mivel a CS és a COD -osok közül is jócskán nézték azt hogy mi hogyan gyepáljuk az ellent. Később még mondta nekem az egyik CS s hogy megveszi a BC2 -őt majd valamikor mert nagyon bejött neki. *Üzenet rókának és kovácsnak: ez most jutott eszembe az előttünk ülő CS csapatot megverték a külföldiek!!* a második körben Scout al kommunikáltunk csak TS en mert heliben voltunk és tájékoztattuk a többieket hogy mit merre csinálunk így is ránk szóltak, hogy felesleges de később pár emberke kért támogatást tőlünk hogy TANK vagy ember fedezék mögött, Szóval nekem ez az egész egy pozitív élmény volt és bár egy hangya negatív volt: kemény a föld :D. Köszönöm nektek srácok, hogy kint lehettem és jövőre is ha törik ha szakad kimegyek megint és üzenem a mix -nek. Veletek bármikor mennék conquest -ben vagy SQR -ben. Update: Egy valami kimaradt egy szép momentum: Hun4ce - Geri -nek ejtőernyőből adtam kést :D


Emelem poharam: A BECUP csapatokra (De most csak vízzel :) ).

IMP [HUN] voltam és ez volt a BECUP Battlefield Bad Company 2
2010 Augusztus 26-27

Továbbá szeretnénk meg köszönni a kijött csapatoknak a játékot és azt hogy ki áltak velünk 7v7 ben.
Srácok egy élmény volt


avatar #9
IMPHUN 2010. szeptember 1. 201 hozzászólás 1723.
Válasz HEGEPAPA77 #8. hozzászólására
Helló !

Sziasztok HEGE vagyok a *818* -ból.
Köszönjük a meccseket az élményt hogy emberi közelségben játszhattunk veletek.
Remélem nem kell egy egész évet várni hasonló rendezvényre.
Annyit még hogy a *818* as klán egy része éjszakai műszakból jött dolgozni .
Akkor talán nekünk is jobban megy .
Bár ahogy olvasom ti sem sokat aludtatok :)

Sok sikert

Imre
Az nem rossz bár ha szóltok akkor oda adjuk nektek a Redbull Shoot unkat ;)
avatar #8
HEGEPAPA77 2010. szeptember 1. 192 hozzászólás 1797.
Helló !

Sziasztok HEGE vagyok a *818* -ból.
Köszönjük a meccseket az élményt hogy emberi közelségben játszhattunk veletek.
Remélem nem kell egy egész évet várni hasonló rendezvényre.
Annyit még hogy a *818* as klán egy része éjszakai műszakból jött dolgozni .
Akkor talán nekünk is jobban megy .
Bár ahogy olvasom ti sem sokat aludtatok :)

Sok sikert

Imre
avatar #7
IMPHUN 2010. augusztus 30. 201 hozzászólás 1723.
Válasz SIN #4. hozzászólására
IMP, ne azért írj beszámolót, hogy kapásból a tárgyi díjra kérdezz... :)
Valami biztos lesz, ha összejön.
Kicsit felspanolt ez az egész dolog azért kérdezgetem ezt.Amúgy már bejelentés előtt kezdtem el í Írni mert én ezt még ki akarom rakni Xfire re és egy másik blogom ra amit nem nevezek meg :D

Sin a képeket pls majd juttasd el küldök egy @ címet vagy MSN-t.

avatar #6
Apavik 2010. augusztus 29. 43 hozzászólás 4529.
Sziasztok! Szeretnénk megköszönni a szervezőknek a szervezést, a résztvevőknek a jó meccseket. Gratulálunk a nyerteseknek és mindenkinek aki ott volt. Sok élménnyel gazdagodtunk, és mindenkit buzdítanék arra, hogy jövőre jöjjünk többen mert jó kis móka volt. Mindenesetre mi (és itt gondolok a HUN4CE és .H_R_T. klánokra de szerintem beszélhetek a többi induló csapat és klán nevében is) tervezzük, hogy itt leszünk jövőre is.
Apavik és Geri
(Bocsi, az előbbiből kimaradt a HUN4CE a zárójeles részből)
avatar #5
Apavik 2010. augusztus 29. 43 hozzászólás 4529.
Moderálva...
avatar #4
SIN 2010. augusztus 29. 2161 hozzászólás 127.
Válasz IMPHUN #3. hozzászólására
Np De Drang mikor kerülnek ki az eredmények Becup oldalra mert már minden kint van csak BC2 nincs kint éééés a CS sek lesznek többségben blog ban :D

Amúgy milyen perifériákra gondolhatok?
IMP, ne azért írj beszámolót, hogy kapásból a tárgyi díjra kérdezz... :)
Valami biztos lesz, ha összejön.
avatar #3
IMPHUN 2010. augusztus 29. 201 hozzászólás 1723.
Válasz Drang #2. hozzászólására
Köszönet az élménybeszámolóért... BFPOWA!!!!
Np De Drang mikor kerülnek ki az eredmények Becup oldalra mert már minden kint van csak BC2 nincs kint éééés a CS sek lesznek többségben blog ban :D

Amúgy milyen perifériákra gondolhatok?
avatar #2
Drang 2010. augusztus 29. 2730 hozzászólás 86.
Köszönet az élménybeszámolóért... BFPOWA!!!!
Drang over and out!
avatar #1
darki81 2010. augusztus 29. 2 hozzászólás 17634.
zsííír